Sarah Ferguson soha nem látott fotóval ünnepli Beatrice hercegnő születésnapját

Sarah Ferguson
Getty Images/ -
ünnep születésnapi köszöntés Sarah Ferguson
A hercegné különleges módon ünnepelte lánya, Beatrice hercegnő születésnapját. Sarah Ferguson egy eddig nem látott fényképet osztott meg, amelyhez szívhez szóló üzenetet is írt.

A születésnap mindenki életében jelentős esemény és ez alól a hírességek sem kivételek. Egyre többen a közösségi média felületeiket használják arra, hogy megható és egyedi köszöntőkkel emékezzenek meg imádott gyermekük születésnapjáról. Sarah Ferguson egy olyan régi képet osztott meg lányáról, amely Beatriche gyermekkorának egy kedves momentumát ábrázolja. A képhez írt szövegben pedig megemlékezett a hercegnő különleges pillanatairól és élete eddigi eredményeiről. 

Sarah Ferguson
Sarah Ferguson és lánya, Beatrice hercegnő. 
Forrás: Getty Images

Sarah Ferguson egy édes, soha nem látott közös fotóval kívánt boldog születésnapot lányának, Beatrice hercegnőnek

Beatrice hercegnő augusztus 8-án töltötte be a 36. életévét, édesanyja pedig ez alkalomból egy szeretetteljes és személyes hangvételű köszöntést tett közzé az Instagram oldalán. "Boldog születésnapot, csodálatos Beatrice. Te vagy a legcsodálatosabb lány, anya, mostohaanyja, nővér, feleség és nő! Kiváltságosnak érzem magam, hogy minden nap tanulhatok tőled." - írta a fotó alá York hercegnője, közismert nevén Fergie. "Továbbra is inspirálj engem és a körülötted lévőket melegségeddel, kíváncsiságoddal és életkedveddel. Szeretlek. Boldog születésnapot" - tette hozzá.

A fekete-fehér felvétel egy korábban nem látott, dátum nélküli fénykép volt az anyáról és lányáról. A szabadtéri felvételen Beatrice hercegnő édesen anyja vállára dőlt, miközben Sarah Ferguson mintha fejen csókolná lányát. A 64 éves Yorki hercegné exférjével, András herceggel közös két lánya, Beatrice és Eugenia hercegnő. Beatrice hercegnő jelenlegi férje az ingatlanfejlesztő Edoardo Mapelli Mozzival és közös lányuk, Sienna, már két éves.

Beatrice hercegnő szoros kapcsolatban áll húgával, Eugenie hercegnővel és anyjukkal, Fergie-vel. A Yorki hercegné a családját emelte ki, mint erőt, miközben az elmúlt két évben két rákdiagnózison ment keresztül. 2023 júniusában Sarah Ferguson szóvivője jelentette be, hogy mellrákot diagnosztizáltak nála, és sikeres egyoldali masztektómia műtéten esett át. A Yorki hercegné folyamatosan dokumentálta felépülését a közösségi médián és felhívta a figyelmet a korai rákdiagnózis fontosságára is. Nem sokra rá kiderült, hogy a masztektómia után eltávolított anyajegy utólagos elemzése alapján rosszindulatú melanomát diagnosztizáltak nála. A hercegné a közösségi médiában köszönetet mondott az osztrák klinikának, ahol kezelték, és nagyon megkönnyebbült, amikor megtudta, hogy a bőrrák nem terjedt el. Májusban Beatrice hercegnő azt mondta, hogy a problémás időszak után jelenleg édesanyjával minden rendben van. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.