Videóban mondta el Selma Blair, milyen kezelést kap a szklerózis multiplex miatt

Getty Images/Jason Howard/Bauer-Griffin -
sclerosis multiplex betegség Selma Blair
A Kegyetlen játékok sztárja 2018 óta küzd sclerosis multiplexszel. Selma Blair legfrissebb videójában számolt be jelenlegi állapotáról.

Selma Blair betegsége ellenére remekül néz ki új videójában, amelyben beszámolt arról, hogy új sclerosis multiplex kezelése lenyűgöző eredményeket hozott számára. A színésznő elmondta, hogy a kezelési folyamat rendkívül pozitív hatással volt az egészségére, és jelentős javulást tapasztalt az állapotában. Blair kiemelte, hogy a terápia új lehetőségeket nyitott meg számára, és reméli, hogy továbbra is ilyen sikeres lesz a kezelés, továbbá örömmel osztotta meg tapasztalatait és háláját az orvosi csapata felé, amely hozzájárult egészségi állapotának javulásához. 

Selma Blair
Selma Blair friss videóban számolt be arról, hogy hogy érzi magát jelenleg
Forrás: Getty Images

Selma Blair optimista a jövőjével kapcsolatban, és örömmel osztotta meg pozitív tapasztalatait követőivel 

A színésznő exkluzív videóban szolgálati kutyájával, Scouttal szerepel és arról is beszámolt, hogy a kezelési folyamat során tapasztalt pozitív változások hozzájárultak ahhoz, hogy jobban érezze magát, és visszanyerje életminőségét. 

„Csodálatos volt, nagyon sokat segített a mozgásomban és a beszédemben, és ez lehetővé tette számomra, hogy egy nagyszerű nyarat, nagyszerű éveket töltsek el.” 

A színésznő megköszönte orvosi csapatának a támogatást és a szakértelmet, amelyek segítettek neki. Blair reméli, hogy a terápia továbbra is ilyen sikeres lesz, és folytathatja a sclerosis multiplex elleni küzdelmet. Selma Blair megjegyezte, hogy még mindig remisszióban van, évente néhányszor vizsgálják MRI-vel, és folytatja a kezelést. „Tudom, hogy sokan nem engedhetik meg maguknak, de számomra ez valóban hihetetlenül enyhítette az SM progresszióját” – mondta. „Megmentette az életemet."  Azt is hozzátette, hogy IVIG-t végzett, egy olyan terápiát, amely egészséges donoroktól származó antitesteket használ fel, hogy megóvja a betegedéstől.  Miközben a fogyatékosságáról beszélt, Blair elgondolkodott azon, milyen úton jutott el odáig, ahol most van, és elárulta, milyen tanácsokat adott volna saját magának hat évvel ezelőtt: „Évekbe fog telni, amíg jobban érzed magad, de rendben van” – mondta. – „Szeretettel vezetnek, és a dolgok a maguk idejében fognak megtörténni. Csak folyamatosan jelen kell lenned. Egy napon jobban fogod érezni magad, és arról fogsz beszélni, hogy meddig jutottál!”

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.