Sorozatmaraton: van öt jó tippünk a hétvégére

sorozatnézés, tévé, sorozat, tévénézés, Netflix, HBO, Disney
Shutterstock/Copyright (c) 2022 Stock-Asso/Shutterstock. No use without permission. - Stock-Asso
tévé Fringe sorozat Nicole Kidman
Mire vágysz? Romantikára, macsó főhősre, izgalomra, vagy egy elgondolkodtató történetre? Sorozatmaraton olyan kedvencekkel, amiket képesek vagyunk újra és újra megnézni.

Olyan szériákat ajánlunk, amikről talán lemaradtál, pedig tényleg mindegyik tartogat meglepetést. Érdemes rájuk szánni az időt, hiszen van, amelyik szimplán csak szórakoztató, de van, amelyik komoly tanulságot hordoz, és fontos társadalmi kérdéseket boncolgat. Sorozatmaraton, ahogy te szereted, romantikával, izgalommal és sok csokival.

sorozatmaraton
Sorozatmaraton
Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2022 Stock-Asso/Shutterstock.  No use without permission.

Sorozatmaraton a romantikától a misztikumig

Hatalmas kis hazugságok

Az észak-kaliforniai kisvárosi elit zárt világában játszódó minisorozat szereplői egytől-egyig rejtegetnek valamit. Az egyedülálló anyuka próbál beilleszkedni, de mivel nem gazdag, jelentős hendikeppel indul a helyi nők barátságáért, akikről szépen lassan kiderül, hogy mégsem olyan tökéletes az életük, mint azt szeretnék. 

Ráadásul történik egy gyilkosság, ami végleg összeköti mindannyiukat. Barátokból szövetségesek lesznek. Nicole Kidman telitalálata ez a történet, Reese Witherspoon, Laura Dern, Zoe Kravitz és Meryl Streep társaságában az utóbbi idők legelgondolkodtatóbb sorozatát hozták össze. Ráadásul szuper zenéket válogattak össze, amiket bármikor újra meg lehet hallgatni. 

Viszony

Egy viszony mindig bonyolult. Egy viszonyt mindenki másképp lát. Ez a sorozat mindent két szemszögből mutat meg, az epizódok egyik fele a nő, a másik fele a férfi oldaláról mutatja meg a titkos kapcsolat evolúcióját. 

A férj, Noah (Dominic West) és a feleség Helen (Maura Tierney) kellemesen unalmas életében megjelenik Alison a pincérnő (Ruth Wilson), aki gyermeke elvesztését és tönkrement házasságát gyászolja. Az affér egynyári kalandnak indul, de aztán kiderül hogy mindenki mást lát a drámai csavarokkal fejlődő kapcsolat mögött és az érzelmi lavinát lehetetlen megállítani. 

Ray Donovan 

Na ez az a sorozat, amit nem lehet abbahagyni. Ray Donovan (Liev Schreiber) a gazdagok és a hírességek szennyesét takarítja. Ha kell hullát szállít, ha kell pénzt szerez, veszteget és fenyeget, bármit megold, csak ne legyen galiba. 

Aztán szabadlábra kerül az apja, aki mindent elszúr, miközben Ray otthon próbál rendes családapa és szerető férj lenni, már amennyire ezt a munkája engedi. Ráadásul Ray nem egy ronda fickó, tíz nőből legalább tizenkettő azonnal ráhajt

Fringe

Rejtélyes robbanás történik egy garázsnál. Az FBI-nak dolgozó Olivia Dunham kedvese meghal. Eddig snassz a történet, de ha azt mondjuk, hogy a sorozat az X-akták és az Alkonyzóna méltó utóda, akkor már sokan felkapják a fejüket. 

Ráadásul nem csak a paranormális jelenségek témakörét dolgozza fel zsenálisan, hanem még humora is van hozzá, szóval aki könnyed kikapcsolódásra vágyik egy bohókás tudóssal (John Noble), a jóképű fiával (Joshua Jackson) és egy vendégszereplő tehénnel, annak a Fringe a tökéletes választás. 

 A tó tükre

A 12 éves és (!) 5 hónapos terhes Tui Mitcham eltűnik. A döbbenetes történetet a hazatérő Robin Griffin nyomozó (Elizabeth Moss) kezdi felgöngyölíteni, és bár gyorsan kiderül, hogy ki az apa, ezzel nem ér véget a lány keresése.

 Közben a csodaszép hegyi kisvárosban furcsa erők munkálkodnak, amelyek mindenkire másképp hatnak, ráadásul a helyi asszonyok egy furcsa közösségbe menekülnek traumáik elől. A nyomozónőt nem más akadályozza, mint egykori szerelme, aki tudja, hogyha az ügy megoldódik, azzal sok ember élete megváltozik.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.