Nyerd meg az életed! squid game sorozat
Világszerte jó ideje várják a rajongók a koreai sorozat új évadát. Nos, már nem kell sokáig: hamarosan jön a Squid Game 2.

2021-ben hatalmas siker volt a Netflixen a Squid Game (Nyerd meg az életed) című sorozat. Egy ideje tudni lehet, hogy jön a folytatás, de hogy mikor, arról csak találgatni lehetett. Eddig. 

Squid Game
A Squid Game hatalmas siker és jön a folytatás 
Forrás: Getty Images

Kiderült, mikor érkezik a Netflixre a Squid Game

Jó hír a rajongóknak, hogy megjelent a 2. évad hivatalos előzetese, az alkotó Hvang Donghjok pedig egy levélben üzent a nézőknek, és azt is megtudhatjuk, hogy az évad december 26-tól lesz elérhető, amit 2025-ben egy újabb évad követ, ami le is zárja a Squid Game-et. 

"Majdnem három év telt el azóta, hogy az első évad hihetetlen visszhangot váltott ki világszerte, és sok elképzelhetetlen esemény történt. Több mint izgatott vagyok, miközben ezt a levelet írom, hogy bejelenthessem a második évad időpontját, és megoszthassam a hírt a harmadik évadról, az utolsó évadról"olvasható többek között a YouTube-on és az is kiderül, visszatér a második évadba Szong Gihun. 

A Squad Game nyomán valóságshow is készült, amit szintén a Netflixen lehet megnézni. 

A második évad cselekményéből is kapunk ízelítőt

Három évvel a Squid Game megnyerése után a 456-os játékos továbbra is elszántan keresi a játék mögött álló embereket, hogy véget vessen a kegyetlen vetélkedőnek. A nyereményéből finanszírozott kutatást Gihun a legkézenfekvőbb helyen kezdi: megkeresi az öltönyös férfit, aki a metróban ddakjit Amikor azonban az erőfeszítései végre eredményt hoznak, a szervezet felszámolásához vezető út veszélyesebbnek bizonyul, mint gondolta: ahhoz, hogy véget vessen a játéknak, újra be kell abba lépnie – olvasható a Netflix közleményében. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.