Tom Cruise ideges, ha Nicole Kidman róla beszél: „Miért nem lép már tovább?"

Tágra zárt szemek Nicole Kidman Tom Cruise
A színész szerint felesleges bolygatni a múltat. Tom Cruise inkább elfelejtené a történteket, amíg Nicole Kidman ma is beszél róla.

Tom Cruise nem érti, hogy volt felesége, Nicole Kidman még miért nyilatkozgat róla és miért hivatkozik folyton azokra az időkre, amikor még együtt éltek és forgattak. A színész szerint ez már nagyon rég volt, lerágott csont az egész. 

Tom Cruise és Nicole Kidman 10 évig voltak házasok
Tom Cruise és Nicole Kidman 10 évig voltak házasok
Forrás: Getty Images

Tom Cruise szerint Kidman kihagyhatná a történeteiből 

„Tom nem érti, hogy Nicole miért beszél egyáltalán róla és azt se szereti, ha a közös fimjüket, a Tágra zárt szemeket emlegeti. Számára ez már a múlt és szeretné elfelejteni”nyilatkozta egy bennfentes. „Ő már régen búcsút mondott életének ettől a fejezetétől, és nem érti, Kidman miért nem teszi ugyanezt, főleg, hogy állítólag annyira boldog Keith Urban mellett– tette hozzá az informátor.

 

Kidman joggal érzi úgy, hogy beszélhet közös filmjükről 

Nicole azonban úgy véli, hogy ezekben a nyilatkozatokban csak a karrierjét érintő kérdésekre válaszol, aminek a Tágra zárt szemek egy fontos mérföldköve volt. Kidman még egyébként egy júliusi interjúban beszélt az idén 25 éves filmről, amelyben egy házaspárt játszottak, akiknak a kapcsolata fenekestől felfordult, amikor kiderült, hogy a nő másról fantáziál. Amikor megkérdezték tőle, hogy a néhai rendező, Stanley Kubrick a projekthez merített-e a házasságukból inspirációt, azt válaszolta: „Azt hiszem igen, igen. Rengeteget kérdezett rólunk és nagyon jó érzékkel használta fel a történethez” - nyilatkozta Kidman. „Emlékszem, hogy azt mondta: 'A háromszögek nehezek. Óvatosnak kell lenni, ha ilyenről van szó'. De ő tisztában volt ezzel, és tudta, hogyan kezeljen és irányítson minket” - tette hozzá a színésznő, aki azt is elárulta, Cruise-nak nagyon más volt a kapcsolata a rendezővel, mint neki, sokkal szorosabban dolgoztak együtt a karakterén. Nicole nonszensznek érzi, hogy Tom nehezményezi, hogy erről beszél, pláne, hogy mindig megemlíti Cruise zseniális kreativitását.

Az 57 éves Nicole Kidman és a 62 éves Tom Cruise 1990-ben kötöttek házasságot, majd több mint 10 év után 2001-ben elváltak. A párnak két örökbefogadott gyereke van, a 31 éves Isabella és a 29 éves Connor, akikkel - nem úgy mint Katie Holmessal közös gyerekük Suri esetében - tartja is a kapcsolatot. 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.