Jennifer Lopez & Ben Affleck válás Ben Affleck Jennifer Lopez
Augusztus 20-án hivatalosan is véget ért a sztárpár házassága, miután az énekesnő benyújtotta a válókeresetet. Bennfentesek szerint Jennifer Lopez az oka annak, hogy a kapcsolatuk zátonyra futott, többek között azért, mert nyilvánosan megalázta a férjét.

Jennifer Lopez 2024. április 26-át tüntette fel a különválás dátumaként, amikor kedden beadta a válókeresetet. Az énekesnő saját maga, ügyvéd nélkül nyújtotta be a kérelmet napra pontosan georgiai esküvőjük második évfordulóján. Bennfentesek szerint Lopez csak magának köszönheti, hogy másodjára sem sikerült a kapcsolata Ben Affleckkel, akit nyilvánosan alázott meg.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez nyilvánosan megalázta Ben Afflecket
Forrás: WireImage

Jennifer Lopez nyilvánosan alázta meg Ben Afflecket

Információk szerint az énekesnő új dokumentumfilmjének is köze lehetett ahhoz, hogy megromlott a pár kapcsolata. Lopez ugyanis nyilvánosságra hozta a a Ben Affleck által írt szerelmesleveleket, amelyeket csak neki szóltak. A férfi évekig megőrizte az üzeneteket, amelyekből egy különleges emlékkönyvet is csináltatott, ezt akkor adta oda az énekesnőnek, amikor újra összejöttek. 

Ez a könyv az a könyv, amelyet Ben adott nekem az első közös karácsonyunk alkalmával. Ez minden levél és minden üzenet, amit írtunk egymásnak 20 évvel ezelőtt és ma 

- mesélte a sztár, akinek döntése hallattán teljesen megdöbbent a színész, nem gondolta, hogy bárkinek megmutatja a csak kettejükre tartozó leveleket. 

A külföldi sajó 2024 márciusában kezdett arról cikkezni, hogy Affleck és Lopez házassága tönkrement. Bár abban a hónapban többször is látták még őket együtt, áprilisban észrevehetően eltávolodtak egymástól. A pletykák májusban aztán felerősödtek, miután nyilvánvalóvá vált mindenki számára, hogy nem mutatkoznak együtt. Jennifer egyedül jelent meg a Met-gálán, annak ellenére, hogy a rendezvény egyik társelnöke volt, majd férje nélkül ment el új filmje, az Atlas premierjére is. Ugyanebben a hónapban egy bennfentes azt nyilatkozta, hogy Affleck készen áll a különválásra.


Jennifer Lopez válása: ügyvédet sem fogadott

Jennifer Lopez a válási beadványában nem árulta el, hogy ő és Affleck kötöttek-e házassági szerződést, sajtóértesülések szerint azonban nem, így sok pénz forog kockán. Az énekesnő lemondott a tartásdíjról, és kérte a bírót, hogy ezt tagadja meg Afflecktől is. Lopeznek ügyvédje sincs. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.