Alexandra Breckenridge Virgin River 6. évad
Alexandra Breckenridge, aki Mel Monroe szerepét alakítja a népszerű Netflix-sorozatban, nagyszerű hírt jelentett be. A Virgin River 6. évadának megjelenési dátumát előrehozták 2024-re.

Korábban a Netflix bejelentette, hogy a Virgin River című népszerű sorozat csak 2025-ben tér vissza, de a színésznő a napokban a közösségi oldalán erősítette meg a hírt: még idén láthatják a rajongók a hatodik évadot.

Virgin River, Alexandra Breckenridge
Hamarosan érkezik a Virgin River 6. évada
Forrás: Getty Images

Hamarosan érkezik a Virgin River 6. évada

A 42 éves színésznő a Virgin River sorozat rajongóihoz fordult: „Kíváncsi vagyok. Tudom, hogy bejelentették, hogy a 6. évad már idén, 2024-ben fog megjelenni, míg korábban azt hittük, hogy 2025-ben kerül adásba. Szerintetek melyik hónapban lesz a premier?” Később egy másik videóban Alexandra tovább fokozta az izgalmakat a közelgő évaddal kapcsolatban, amelyet a rajongók szerinte „nagyon fognak élvezni". „Köszönöm az összes tippet arra vonatkozóan, hogy mikor jön ki a Virgin River 6. évada” – mondta a This Is Us színésznője. „Én pontosan tudom a dátumot, de természetesen nem árulhatom el"

„Nagyszerű évad lesz. Szerintem nagyon fogjátok élvezni” 

Alexandra arról is beszélt, milyen volt a 6. évad forgatása. „Intenzív volt. Nem feltétlenül a tartalom miatt, inkább maga a forgatás volt megerőltető. Sok helyszínen voltunk”tette hozzá titokzatosan. A színésznő legutóbbi posztja nem sokkal azután érkezett, hogy Ted Sarandos, a Netflix vezérigazgatója bejelentette, hogy a 6. évad még az év vége előtt elérhető lesz.

Mire számíthatnak a rajongók a 6. évadban?

Az új epizódok néhány hónappal az 5. évad ünnepi epizódjainak eseményei után játszódnak, amelyek során Mel rájön ki a biológiai apja: egy Everett Reid nevű férfi, aki mindvégig Virgin Riverben élt. A showrunner, Patrick Sean Smith szerint a közelgő évadban többet is megtudhatunk erről a történetszálról. „A szezon nagy új rejtélyes karaktere Mel biológiai apja, Everett Reid, aki egy régi titkot cipel magával” – mondta Smith. Mel és Jack folytatják majd útjukat a szülőség felé, miközben Lilly farmját álomotthonukká alakítják.

Hamarosan érkezik az Emily Párizsban 4. évada

Az Emily Párizsban legújabb évada augusztus 15-én debütál majd a Netflixen, amit a rajongók már tűkön ülve várnak. A negyedik évadban több új színész is feltűnik majd, köztük a legendás Ruper Everett is, aki Giorgio Barbierit fogja alakítani a sorozatban.

Minden, amit fotók alapján tudni lehet a 4. évadról

Az Emily Párizsban harmadik évadának befejező része számos nyitott kérdést hagyott maga után: megkapja-e Gabriel a Michelin-csillagot, eljut-e az Eurovízióra Mindy és pénzszűkében lévő bandája, mi lesz az exétől várandós Camille-al, és ami a legizgalmasabb kérdés, az Alfie-val való szakítás után beteljesül-e végre Emily és Gabriel szerelme?

Valójában bonyodalmakból eddig sem volt hiány, ám Darren Star most még több gubancot ígér.

„A 4. évad leginkább arról szól majd, hogyan navigálnak a szereplők a személyes és a munkahelyi kapcsolatokban, és a kettő összefonódása milyen feloldandó konfliktusokhoz vezet. Mivel Emily továbbra is Alfie-val, Gabriellel és Camille-lal fog dolgozni, az érzelmi konfliktusok elkerülhetetlenek lesznek” — nyilatkozta a sorozat forgatókönyvírója.

A forgatási fotókból kiderül, hogy Emily nem Párizsban van, ezt tükrözik a képek, amelyeken a főhősünk téli környezetben, bőrönddel a kezében látható, míg egy másikon vastag, szőrös pulóvert és hozzá illő kucsmaszerű sapkát visel. Egy harmadik fotón színes kabátban, fehér keresztes piros párnákkal díszített kanapé előtt pózol, ami arra utal, hogy Emily a svájci Alpokban tartózkodik.

 

 

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.