Jenna Ortega a Wednesday 2. évadáról: őszintén mesélt az egyik szereplő távozásáról is

75th Primetime Emmy Awards - Arrivals
Variety via Getty Images/75th Primetime Emmy Awards - Arrivals - Gilbert Flores
wednesday Jenna Ortega kulisszatitok
Nyár elején kezdték meg az egyik legnépszerűbb sorozat második évadának forgatását. Jenna Ortega, aki a Wednesday című sorozat főszereplője és immáron producere is kulisszatitkokat árult el a folytatásról.

A sorozat második évada jövőre lesz láthathó a Netflixen, a szolgáltató a jó hírt egy képpel jelentette be, amelyen az egész szereplőgárda szerepel. Azonban a rajongóknak feltűtn, hogy a képről hiányzik a Wednesday egyik ikonikus színésze, Percy Hynes White, aki az első évadban Xavier Thorpe karakterét formálta meg.

Wednesday
Percy Hynes White nem szerepel a Wednesday második évadában?
Forrás: Getty Images

Jenna Ortega a Wednesday második évadáról

Két másik karakter is, akik kisebb szerepeket játszottak az első évadban, szintén nem térnek vissza a folytatásban, de Hynes White távozása volt a legmeglepőbb. Jenna Ortega eddig nem kommentálta a változást, de a Vanity Fairnek adott legutóbbi interjújában végre megszólalt.

„Furcsa irányváltás, de annyi új karakter érkezik a második évadba, hogy szerintem ez kicsit elveszik majd” - mondta Ortega. Hozzátette, hogy a második évadban a Wednesday világa egyébként is kissé eltorzultnak tűnhet majd.  „Az első évad tele volt farkasemberekkel, vámpírokkal és hasonlókkal. Véleményem szerint ezúttal egy kicsit többet kapunk ezekből” – nyilatkozta korábban. 

Bár a Netflix vagy Hynes White nem erősítette meg közvetlenül, spekulációk szerint Hynes White távozásának köze van ahhoz, hogy szexuális zaklatással vádolják.

Később a színész tagadta ezeket a vádakat, és „félreértésnek" nevezte őket. Egy Instagram posztban azt írta:  „Nem igazak a pletykák. Nem tudom elfogadni, hogy valaki előítéletesnek vagy gondatlanak állítson be mások biztonságával kapcsolatban. Ezek alaptalan állítások. Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki mellettem állt és segített megosztani a tényeket.”

A második évad új szereplői között ott lesz a Doctor Whoból ismert Billie Piper, valamint Catherine Zeta Jones és Luis Guzmán is, akik állítólag állandó szereplők lesznek.

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.