5 sztár, aki azt hiszi, hogy látnoki képességei vannak

Khloé Kardashian
Andrea RENAULT / AFP - AFP
intuíció sztárok képesség
Látják a jövőt. Legalábbis ezt gondolják és állítják magukról azok a sztárok, akik szerint csak ki kell nyitni az elmét, és már lehet is kommunikálni egy másik világgal, dimenzióval, holtakkal és még meg sem születettekkel.

Néhány híresség nemcsak a televízióban játszik médiumot, hanem saját állítása szerint a való életben is rendelkezik médiumi képességekkel. Ezek a sztárok hisznek abban, hogy képesek kommunikálni egy másik univerzummal, dimenzióval, birodalommal. Míg egyesek e híres tisztánlátók közül a jövőbe látnak, mások holtakkal beszélgetnek. Bárhogyan is használják látnoki képességeiket, mindenképpen különleges élményekben van részük.

megan fox, sztár
Megan Fox hisz az intuícióiban, ami nem csoda, a sztár családja tele van médiumokkal
Forrás: Getty Images for Revolve/Revolve Festival 2024 At HOTEL Revolve, In Palm Springs

Íme, mit mondtak a sztárok a látnoki képességeikről...

Megan Fox

Megan Fox már régóta nyíltan beszél látnoki képességeiről, melyekkel kapcsolatban azt mondta, hogy a családja nőtagjai mindannyian rendelkeztek látnoki képességekkel. Bár nem tartja magát profi médiumnak, úgy véli, hogy nagyon erős intuícióval rendelkezik.

„Volt egy dédnagymamám, aki vak volt, de látta a szellemeket. Szerintem mindenkinek van valamilyen látnoki képessége, ha az elméd nyitott, és jobban használod az agyadat, mint mások” — mondta egy műsorban a színésznő.

The 2024 Met Gala Celebrating "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" - Arrivals, Kendall Jenner
Kendall Jennernek gyerekkora óta erős intuíciói vannak
Forrás: Getty Images/The 2024 Met Gala Celebrating "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" - Arrivals

Kendall Jenner

Kendall Jenner azt mondja, hogy már gyerekkora óta nagyon erős intuíciói vannak, és azt mondták neki, hogy látnoki képességekkel rendelkezik. Kendall nemrég még azt is állította, hogy mindig is erős megérzése volt, hogy nővére, Kourtney Kardashian Travis Barker mellett fog kikötni, ezért folyamatosan bátorította őket, hogy randizzanak, ami egyértelműen bejött.

„Mindig is nagyon jó megérzéseim voltak. Igazából hét médium is azt mondta, hogy látnok vagyok! Van egy módszer, amivel megtanulsz navigálni ebben az őrült világban, és én tényleg a megérzéseimre alapozom” — írta egyszer Kendall a közösségi médiában.

Khloé Kardashian
A terhesség nem volt könnyű Kim Kardashian számára
Forrás: Andrea RENAULT / AFP

Khloé Kardashian

Khloé Kardashian a The Kardashians egyik epizódjában elmondta, hogy egyszer az éjszaka közepén egy szellem ébresztette fel. Úgy döntött, hogy találkozik Tyler Henry médiummal, aki végül azt mondta neki, hogy szerinte „éles intuícióval” rendelkezik.

„Nem hiszem, hogy tudnék tenyérből olvasni, de nagyon jó megérzéseim vannak, és nagyon jól érzem az energiákat és a szellemeket. Nem mondom, hogy 'Ó, Istenem, egy szellem van a sarokban', de tudom, mikor érzek valamit, és megadom a tiszteletet” — mondta Khloé.

2024 Toronto International Film Festival - "Shell" Premiere, Kate Hudson
Kate Hudson halottlátó
Forrás: Getty Images/2024 Toronto International Film Festival - "Shell" Premiere

Kate Hudson

Kate Hudson úgy véli, hogy mind ő, mind édesanyja, Goldie Hawn látnoki képességekkel rendelkezik. Látják a halottakat, sőt egyszer látott egy arc nélküli női szellemet, amit egy kicsit már maga is hátborzongatónak talált.

„Ez nem igazán halottlátás, hanem egy szellem megérzése. Egy ötödik energia” — mondta a színésznő egy tévéshow-ban.

66th Annual GRAMMY Awards - Arrivals
Kelly Osbourne a látnokok szerint is látnok
Forrás: Billboard via Getty Images/66th Annual GRAMMY Awards - Arrivals

Kelly Osbourne

Kelly Osbourne-nak már többször mondták látnokok, hogy szerintük látnoki képességekkel rendelkezik. A Celebrity Ghost Stories című műsorban való szereplése során a médium Kim Russo azt mondta, hogy úgy érzi, Kelly hasonló energiával rendelkezik, mint a tanítványai, és egy kis útmutatással ki tudná használni a képességeit.

„Szerintem nagyon sok értelme van annak, amit mond. Ez sok mindent megmagyaráz, például azt, hogy miért érzem furcsán magam, amikor bizonyos helyiségekbe megyek be, és miért tudom, hogy a dolgok már azelőtt megtörténnek, mielőtt megtörténnének” — mondta Kelly a műsorban.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.