Céline Dion nyitott az új szerelemre: „Szeretne valakit az életébe"

celine dion
AFP or licensors/Canadian singer Celine Dion attends the New York special screening of the documentary film "I Am: Celine Dion" at Alice Tully Hall in New York City on June 17, 2024. (Photo by ANGELA WEISS / AFP) - AFP
szerelem Céline Dion visszatérés
A párizsi olimpián tért vissza a színpadra, és most újra a szerelmet keresi. Céline Dion a barátai és a családja támogatását is élvezi. Mindannyian állítják, elhunyt férje, René sem akarná, hogy az énekesnő magányos legyen.

Betegsége miatti hosszú kihagyás után Céline Dion visszatért a párizsi olimpián. Boldog, hogy újra színpadon állhat és énekelhet, ám egy valami még hiányzik az életéből: a szerelem. Az énekesnő, akinek mesébe illő románca volt férjével, aki a legjobb barátja, menedzsere és élete szerelme volt. 22 évig volt házasok, mielőtt a férfi 2016-ban meghalt. Az énekesnő most újra társat keres, és ebben nemcsak a barátai, de a családja is támogatja őt.

Céline Dion
Céline Dion visszatért, és szerelemre vágyik
Forrás: Getty Images via AFP/2024 Getty Images

„Nyolc év telt el René Angélil halála óta, a fiai idősebbek és önállóbbak, ő pedig jobban van, és újra tervezget. Az egyetlen dolog, ami hiányzik az életéből, az a romantika” — mondta el egy bennfentes az In Touchnak.

Céline Dion 12 éves volt, amikor René Angélil belépett az életébe

Az énekesnő és későbbi férje akkor találkozott, amikor Céline még csak 12 éves volt. Elkezdtek együtt dolgozni, René a sztár menedzsere lett. Kapcsolatuk dinamikája az énekesnő 19 éves korában változott meg, amikor randizni kezdtek. Románcukat évekig titkolták. A pár 1993-ban eljegyezte egymást, és a következő évben összeházasodtak. Három közös gyermekük született: a 23 éves René-Charles, valamint az ikerfiúk, a 13 éves Nelson és Eddy.

René és Céline házasságuk alatt súlyos egészségügyi problémákkal küzdöttek, Renét háromszor diagnosztizálták rákkal, végül belehalt a betegségbe. Céline 2022-ben fedte fel rajongóinak, hogy stiff-person-szindrómában szenved, ami a központi idegrendszert érintő betegség, különösen az agyat és a gerincvelőt támadja, ami a betegséggel küzdőket akár mozgásképtelenné is teheti, ezzel kerekesszékbe kényszerítve őket, vagy akár munkaképtelenné és önellátásra képtelenné teheti  őket.

Az állapota miatt Céline Dion 2022 vége felé abbahagyta az élő fellépéseket, hogy aztán júliusban, a párizsi olimpia megnyitó ünnepségén dicsőségesen visszatérjen a színpadra.

Bár az énekesnő korábban azt mondta, nem gondolkodik kapcsolaton és szerelmen, a visszatérés új életre keltette egy bennfentes szerint, aki azt állítja: 

„Céline szeretne valakit az életébe, és még ha ez csak társaság és egy kedves barátság, kevésbé fizikai természetű, azt is elfogadja. Úgy érzi, hogy van elég energiája egy tartalmasabb kapcsolathoz, és bár René volt a mindene, tudja, hogy ő sem akarná, hogy magányos legyen. Jó lenne, ha lenne egy különleges ember az életében, akivel megoszthatja a mindennapjait” — árulta el a forrás.

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.