79 évesen megnősült az ABBA énekese: harmadszor állt oltár elé

Björn Ulvaeus, ABBA
https://www.instagram.com/bjornulvaeus/ -
Björn Ulvaeus esküvő szerelem ABBA
Björn Ulvaeus feleségül vette dán barátnőjét, a nála 28 évvel fiatalabb Christina Sast. Az ABBA énekes-dalszerzője Koppenhágában mondta ki a boldogító igent.

Björn és Christina három éve vannak együtt. 2021-ben jöttek össze, amikor az ABBA visszatérő albuma, a Voyage készült. A nő a Universal Musicnál dolgozott. Kapcsolatukat 2022-ben tették hivatalossá, együtt jelentek meg egy musicalen, majd Ulvaeus hivatalosan is azt nyilatkozta, hogy együtt vannak. Björn Ulvaeus a közösségi oldalán hozta nyilvánosságra a nagy hírt, fotókat is mutatott a nagy napról.

Az ABBA énekes-zeneszerzője, Björn Ulvaeus  és Christina három éve vannak együtt
Az ABBA énekes-zeneszerzője, Björn Ulvaeus  és Christina három éve vannak együtt.
Forrás: https://www.instagram.com/bjornulvaeus/

„Ma, 2024. szeptember 21-én Björn Ulvaeus feleségül vette a dániai Herningből származó Christina Sast. 2021-ben Nürnbergben találkoztak az ABBA utolsó, Voyage című albumának megjelenése kapcsán, és 2022 tavaszán kezdtek el randizni. Az esküvőre Koppenhágában került sor közeli barátok és családtagok jelenlétében. Sandi Toksvig, Anne Linnet és Kaya Brüel nagylelkűen felléptek, amivel különlegessé az estét" - írta.

Az ABBA legendája harmadszor nősült

A 79 éves Ulvaeus harmadszor állt oltár elé. Első felesége Agnetha Fältskog volt, akit szintén a legendás zenekar tagja volt. Második feleségétől két éve vált el 41 év házasság után. A zenei újságírótól, Lena Kallersjótol a zenésznek két lánya született, Emma, aki most 42 éves, és Anna, aki 38. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.