Angelina Jolie és 16 éves lánya közös tetkót csináltattak

emlék tetkó Vivienne Jolie-Pitt Angelina Jolie
A sztár megosztotta, hogy a közös munka emlékére tetoválást csináltattak 16 éves lányával, Vivienne-nel. Angelina Jolie a csuklójára varratta az új mintát.

Angelina Jolie és 16 éves lánya a The Outsiders című Broadway-musicalen dolgoztak együtt, ezt pedig egy maradandó emlékkel koronázták meg. A színésznő és a tinédzser közös tetoválást csináltattak.

Angelina Jolie és lánya, Vivienne Jolie
Angelina Jolie és lánya, Vivienne Jolie
Forrás: ANGELA WEISS 

Angelina Jolie közös tetkót csináltatott 16 éves lányával

Angelina Jolie és 16 éves lánya, Vivienne a The Outsiders című Broadway-musicalen dolgoztak együtt, ez volt az a darab, amelynek bemutatója során kiderült, hogy Vivienne sem használja már apja vezetéknevét. A lány a muscal alkotógárdájának névsorában már Vivienne Jolie-ként szerepelt. A 49 éves színésznő és lánya számára nagyon fontos volt a közös munka, olyannyira, hogy egy közös tetkót is csináltattak egy olyan dalról - a Stay Goldról - amely a darabban szerepel, és Jolie és Vivienne közösen készítették el.  „Olyan sokat jelent nekünk külön-külön és együtt is" - mondta a tetoválásról Angeline Jolie, amely a színésznő csuklóján található, ám azt nem árulták ek, Vivienne hova varratta a mintát.

Az is kiderült, hogy Angeline Jolie-nak már több gyerekével van közös tetoválása, méghozzá egy madár, habár azt nem közölte a színésznő, hogy a gyerekei közül kik viselnek ilyen varratot.

Vad, göndör frizurával állt kamerák elé Angelina Jolie: drámai változás - Fotók

A 49 éves Oscar-díjas színésznő a CR Fashion Book forgatásán pózolt megváltozott külsővel, az interjúban a fenntarthatóságról, a humanitárius tevékenységéről és pályafutása mérföldköveiről is beszélt, valamint arról, hogy amióta rendezőként is tevékenykedik, mennyire másképp (is) látja a filmezést, mint korábban. Angelina Jolie dögös új frizurájáért kattints ide!


 



 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.