Így fest Angelina Jolie Maria Callasként: kijött a várva várt előzetes - videó

film Angelina Jolie Maria Callas
Hazánkban is forgott Pablo Larraín Maria című filmje. A kritikusok szerint Angelina Jolie hatalmasat alakított.

Magyarországon, Görögországban és Olaszországban forgatta Pablo Larraín Angelina Jolie színésznővel a főszerepben a Maria Callas, görög származású operaénekesnő utolsó éveiről szóló életrajzi filmet, Maria címmel. Most közzétették a film előzetesét is. 

Angelina Jolie a Velencei Filmfesztiválon
Angelina Jolie a Velencei Filmfesztiválon
Forrás: Getty Images

Angelina Jolie hatalmasat alakított

A Velencei Filmfesztiválon az alkotás hatalmas tapsot kapott, sokan úgy vélik, Angelina Jolie élete egyik legjobb alakítása a címszerep. A színésznő a minap egy interjúban elárulta, rengeteget készült Maria Callas megformálására, ami fozikailag és mentálisan is igénybe vette. 

 

Hat-hét hónapot jártam énekórákra… Pablo azt várta tőlem, hogy tanuljak, énekeljek, olaszórákra járjak, megértsem az operát, teljesen elmélyüljek és szívből végezzem a munkát (...) De ez sokkal több volt annál, mint hogy technikailag alkalmas vagyok rá vagy sem. Maria Callas megértése és a karakter eljátszása igazi kihívás volt (...) Órákig ültem a sötétben, és gyakran hallgattam a zenéjét, és ezen keresztül kezdtem el megismerni és érezni.  Kapcsolódtam a sebezhetőségéhez.B izonyos értelemben ez terápia volt, amelyre addig nem is tudtam, hogy szükségem van. Fogalmam sem volt, mennyi érzést elfojtok magamban

- nyilatkozta Jolie a CR Fashion Book címlapfotózásán.

 

Jolie az Operaházba is ellátogatott Budapesten 

2023-ban Angelina hazánkban forgatott és a halottak napi hangversenyen is részt vett. A színésznő meghatódott, amiről képek is készültek

Úgy tudni, a film az év végén kerül be a Netflix kínálatába. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.