Ben Affleck megcsókolta Matt Damon feleségét - Lesifotók

"The Last Duel" New York Premiere - Ben Affleck, Matt Damon, Luciana
Getty Images - Arturo Holmes
barátság Jennifer Lopez & Ben Affleck Ben Affleck Matt Damon Jennifer Lopez
A Jennifer Lopeztől való válása után még inkább ragaszkodik a barátaihoz a színész. Ben Affleck, Matt Damon és felesége, Luciana gyakran találkoznak.

Arról, hogy tönkrement házassága mennyire viselte meg a színészt ellentmondásos híreket hallani, de az tény, hogy Ben Affleck még az Unstoppable bemutatójára - amelynek JLo volt az egyik szereplője, ő pedig Matt Damon mellett a producere - sem ment el, elég beszédes. A híresség véletlenül sem szeretne összefutni exével, de Lopez sem volt kirobbanó hangulatban a Torontói Filmszemlén. 

"The Last Duel" New York Premiere - Ben Affleck, Matt Damon, Luciana
Ben Affleck, Matt Damon és felesége, Luciana ezer éve barátok 
Forrás: Getty Images

Ben Affleck puszit nyomott Luciana Barroso feje búbjára 

Az 52 éves színészt és Matt Damon feleségét, Luciana Barrosót Los Angelesben kapták lencsevégre a minap. Szemmel láthatóan nagyon örültek egymás társaságának, Ben Affleck puszit nyomott a nő feje tetejére. 

Matt Damon 2003 óta él boldog párkapcsolatban Luciana Barrosóval, akivel három gyermeket nevelnek. A hollywoodi szupersztár 2005-ben vette feleségül szerelmét egy meghitt kis esküvőn, de másodjára már megadták a módját: a 2013-as megújító ceremóniát a Karib-szigetek egyikén tartották, a St. Lucián. A pár egy üdülőt is kibérelt a vendégeknek hétvégére. A bennfentesek szerint Matt a feleségének szeretett volna kedveskedni azzal, hogy megszervezte ezt a nagyszabású eseményt.

The 2024 Met Gala Celebrating "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" - Red Carpet, Matt damon és Luciana
Matt Damon és Luciana boldog házasságban élnek
Forrás: Getty Images 

Nemrégiben Matt Damon JLo kezét szorongatta

Matt és Jennifer Lopez - akinek ruhájára nem lehetett nem felfigyelni - a Torontói Filmfesztiválon hosszasan és meghitten beszélgettek. A szemtanúk szerint előbb nevetgéltek, de aztán komolyra fordították a szót, és ekkor Damon megfogta Lopez kezét, mint ha vigasztalni akarná. Matt egyébként nagyon szurkolt Ben és Jennifer második nekifutásának, de hiába... 

Ben és Affleck gyerekoruk óta barátok

A két színészt sok-sok év és több közös munka köti össze. Annak ellenére barátok maradtak, hogy Damon magánélete rendezett és kiegyensúlyozott, Affleck pedig folyton a figyelem középppontjában van. Egy ideig alkoholfüggősége miatt került folyton a címlapokra, majd a Jennifer Lopezzel újjáéledő szerelme miatt volt érdekes, az elmúlt fél évben pedig házassága válsága majd a válás borzolja a kedélyeket. 

Premiere Of Warner Bros. Pictures' "Live By Night" - Arrivals, Ben affleck, matt damon
Ben és Affleck gyerekoruk óta barátok
Forrás: Getty Images

Azt beszélik, Ben Affleck máris becsajozott

Bár a válás még friss, a hírek szerint máris új nő van a sztár oldalán: Kick Kennedy, a Kennedy-dinasztia egyik prominens tagja. A pletykák szerint Kick és Ben Affleck már 2020-ban kapcsolatba került egymással, de akkor Affleck a színésznő Ana de Armas mellett kötött ki. Most, hogy Affleck házassága Jennifer Lopezzel véget ért, újra elkezdődtek a találgatások, miszerint Kick és Ben ismét közel kerültek egymáshoz. Bár Affleck csapata tagadja, hogy bármi romantikus kapcsolat lenne kettejük között, több amerikai médium szerint a két híresség együtt tölti az idejét, és már többször is látták őket közösen Beverly Hills különböző helyszínein. Kick Kennedy, aki mindig is óvatosan kezelte a hírnevet, nem nyilatkozott a kapcsolatukról. A Kennedy családban felnőve megtanulta, hogy miként kezelje a médiafigyelmet, így valószínűleg továbbra is diszkréten kezeli a magánéletét.

Arlington National Cemetery Hosts Remembrance Honoring the Life & Legacy of Robert F. Kennedy
Kathleen Kick Kenendy
Kick Kennedy mindig óvatosan kezelte a hírnevet
Forrás: Getty Images 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.