Jennifer Lopez P. Diddy szomszédságában nézeget ingatlanokat: meseszép kastélyba költözne a színésznő

Road To The Golden Globes Party At The 2024 Toronto International Film Festival
Getty Images/Road To The Golden Globes Party At The 2024 Toronto International Film Festival - Emma McIntyre
szomszéd P. Diddy Jennifer Lopez
A színésznő állítólag nagyon szeretne megvenni egy 55 millió dollár értékű Los Angeles-i kastélyt. Ami még ennél is érdekesebb, hogy a Jennifer Lopez által kiszemelt ingatlan közvetlenül Sean „Diddy” Combs birtoka mellett található.

Jennifer Lopez mindent megtesz annak érdekében, hogy megegyezzen a 30 000 négyzetméteres birtok megvásárlásáról, amely egykor a néhai BCBG alapító, Max Azria tulajdonában állt. Az Azria-birtok a Holmby Hills negyedben található, és májusban került fel az ingatlanpiacra. 

Jennifer Lopez, P. Diddy
Jennifer Lopez P. Diddy szomszédságában vásárolna házat
Forrás: 1st Annual Latin Grammy Awards  Lopez/

Jennifer Lopez P. Diddy szomszédságában vásárolna házat

A kastély 14 hálószobával, üvegházzal, vendégházzal, hatalmas medencével és szaunával, házimozival és játékszobával rendelkezik. A háromhektáros telken természetesen egy gyönyörű kert is helyet kapott. Lopez korábban, 2023 márciusában már megnézte ezt az ingatlant, amikor válófélben lévő férjével, Ben Affleckkel közösen házat kerestek. Végül a pár 60,85 millió dollár készpénzt fizetett egy hatalmas Beverly Hills-i kastélyért, amitől azóta nagyon szeretnének megválni.

Jennifer Lopez sosem szerette Ben Affleckkel közös otthonát

„Belement, mert az otthon elég tágas volt ahhoz, hogy mindkettejük családja kényelmesen elférjen benne. Volt benne edzőterem, sportpálya, irodahelyiség, és két külön bejárattal is rendelkezett."  A 12 hálószobás és 24 fürdőszobás ház elég nagy volt Affleck három gyermekének, valamint Lopez 16 éves ikreinek. A forrás hozzátette, hogy Lopez nem volt elragadtatva a ház modern stílusától sem. 

Ő a romantikus, spanyol, európai hangulatot kedveli

 – tette hozzá.

Egy másik forrás viszont elmondta, hogy ez a kastély Affleck számára sem volt ideális választás, mivel messze volt a brentwoodi otthonától, ahol gyermekei anyjukkal, Jennifer Garnerrel élnek. Állítólag, mikor a színész a nyár folyamán elköltözött a közös otthonukból, egy brentwoodi birtokot bérelt, hogy közelebb lehessen a gyerekeihez. A pletykák szerint az ex-pár, akik hivatalosan augusztusban jelentették be válásukat, már júniusban árulni kezdték Beverly Hills-i házukat. Egy hónappal később a kastély hivatalosan is piacra került.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.