Érkezik a Black Mirror 7. évada: már azt is tudni lehet, hogy mikor

Paris,,France,-,2023,June,15:,Black,Mirror,Netflix,Tv
Shutterstock - Rokas Tenys
Fekete tükör Black Mirror Netflix
A népszerű disztópikus antológiasorozat visszatér. A Netflix bejelentette, mikortól látható a Black Mirror 7. évada.

Jó hír a sorozat rajongóinak, a Netflix bejelentette a Black Mirror hetedik évadát és a megjelenés időpontját is. 

Hamarosan jön a Black Mirror 7. évada
Hamarosan jön a Black Mirror 7. évada
Forrás: Shutterstock

Jön a Black Mirror 7. évada 

A Netflix az X-en tette közzé, mikorra várható a streaming-platformon a következő felirattal: „Black Mirror S7 – 2025. #GeekedWeek”. A Geeked Weeken bejelentik a Squid Game, az Arcane, az One Piece visszatérésének időpontját is. A Black Mirror (A fekete tükör) korunk talán egyik legfontosabb sorozata, mely az információs társadalom és a technológiai fejlődés veszélyeit mutatják be egy-egy disztópikus történetben. Minden rész eltérő szereplőgárdával rendelkezik, sőt, eltérő valóságokban játszódnak. A Black Mirror a fekete kijelzőkre utal, amelyeken váratlanul visszatükröződik az ember arca miután kikapcsolja azokat. A happy endet felejtsük el, ez kőkemény társadalomkritika... 

A Black Mirror, azaz a Fekete tükör sorozat először a brit Channel 4 csatornán volt látható 2011-ben. A Charlie Brooker által megálmodott antológiasorozat disztópikus valóságszemlélete hamar belopta magát a nézők szívébe.  A szereposztásban eddig olyan nagy nevek is helyet kaptak, mint Bryce Dallas Howard, Anthony Mackie, Miley Cyrus, Jon Hamm és Kelly Macdonald. Az alkotók a 2019-es ötödik évad után nagyobb szünetet tartottak, Brooker ezt azzal indokolta, hogy a Covid-járvány közepette nem biztos, hogy a Black Mirrorra vagy szükségük az embereknek.

A kezdeti rajongás után sok a kritikus hang

Vannak, akik minden részért kivétel nélkül odavannak, de a sorozat egykori rajongói közül sokan kritikusabbak az újabb szériákkal kapcsolatban. Ők azt mondják, kevésbé disztópikusak az újabb évadok, akár a jelenben is játszódhatnának. Állítások szerint a Black Mirror „megújult” a 7. évadra, és újabb disztópikus rémálmokat kínál A listás sztárokkal a főszerepekben. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.