Brad Pitt örökre elhagyta Los Angelest? Itt tervez letelepedni szerelmével

F1 Grand Prix of Hungary - Practice
Getty Images/F1 Grand Prix of Hungary - Practice - Mark Thompson
költözés Brad Pitt Ines de Ramon
A sztár évek óta küzd volt feleségével, Angelina Jolie-val.Egyre nehezebben viseli a válás óta folyamatosan tartó küzdelmeket, elfáradt, környezetváltozásra van szüksége, ezért Brad Pitt azon is elgondolkodott, hogy végleg elhagyja Los Angelest, és Franciaországba költözik Ines de Ramónnal.

A világsztár azóta harcol Angelina Jolie-val kiskorú gyermekeik felügyeletéért és francia pincészetük, a Château Miraval megtartásáért, hogy szakítottak. A legutóbbi csapás után, hogy 18 éves lánya, Shiloh is lemondott a vezetéknevéről, Brad Pitt összetört. Egy bennfentes az In Touch-nak azt mondta, hogy a csalódott apa elhagyta Los Angelest és a francia vidéken keres menedéket, ahol barátnőjével, Ines de Ramonnal és barátjával, George Clooney-val tölti az idejét.

brad pitt, ines de ramon
Környezetváltozásra van szüksége, ezért Brad Pitt barátnőjével, Ines de Ramónnal egy időre Franciaországba költözik
Forrás: Getty Images

„LA-ban Bradet az kísértette, hogy olyan közel volt a gyerekeihez, és mégis olyan távol. Most azt mondja, hogy környezetváltozásra van szüksége, legalábbis addig, amíg gyerekei újra nem akarnak vele időt tölteni” — állítja a forrás.

Brad Pitt nem csak a gyerekei elhidegülése miatt dühös Angelina Jolie-ra

A világsztárnak nem csak amiatt kell fognia a fejét, hogy hatból négy gyermeke már nem viseli a nevét, és időt sem tölt vele, bár kétségtelen, hogy ez a legfájóbb pont az életében, amióta elvált Angelina Jolie-tól. A színésznő azonban nem állt meg ott, hogy elhidegítette az örökbe fogadott és közös gyermekeiket is Brad Pittől, úgy döntött, mindent elvesz tőle, ami valaha fontos volt neki, ezért megpróbálja a színész által a gyermekeik örökségének szánt Château Miraval borászatot is elvenni tőle. 

A színésznő folyamatosan fogalmaz meg újabb és újabb vádakat volt férje ellen, nem elégszik meg azzal, hogy Knoxon kívül már egyetlen gyerekük sem hajlandó tudomást venni apjáról, úgy döntött, végle és teljesen tönkreteszi Brad Pittet. Hogy mi vezérli Angelina Jolie-t a bosszúvágyban, mi az, amit ilyen durván akar megtorolni, nem tudni, egy azonban biztos, látszólag életcéljává vált, hogy gyermekei apját a teljesen kikészítse. A jelek szerint ez lassan sikerül is neki, bár Ines de Ramon megjelenése a színen úgy tűnik, hozott egy kis fényt a világsztár életébe, olyannyira, hogy Pitt közös gyereket is tervez az ékszerbizniszben járatos szerelmével. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.