Titokban randiznak: a Dűne 2. színésznője összejött a Peaky Blinders sztárjával

pletyka Dűne 2 szerelem Florence Pugh
A szexi színésznő már nem szingli. Kiderült, hogy Florence Pugh, a Dűne második részének Irulan hercegnője titokban összejött a Peaky Blinders színészével, Finn Cole-lal.

Florence Pugh tavaly szakított Charlie Gooch fotóssal, de sajtóértesülések szerint újra rátalált a szerelem. A színésznő és Finn Cole együtt jelentek meg Kelet-Londonban a Netflix új, The Perfect Couple (A tökéletes pár) című film premierjén, melynek főszerepében Nicole Kidmant láthatjuk.

2024 Toronto International Film Festival - We Live In Time Premiere, Florence Pugh,
Florence Pugh újra szerelmes
Forrás: Getty Images

Szemtanúk beszámolója beszámolója szerint a pár együtt távozott a bemutató utáni buliról, és úgy tűnt, hogy meglehetősen bizalmas viszonyban vannak.

Florence és Finn nagyon együtt voltak, jól érezték magukat egymás társaságában. A premieren és a partin azért visszafogottak voltak, de hátsó ajtón együtt távoztak, és ugyanabba az autóba szálltak. Azért voltak ott, hogy támogassák a filmben szereplő barátaikat, és úgy tűnt, hogy nem akarták, hogy lefényképezzék vagy meglássák őket. Gyorsan leléptek, amikor az esemény véget ért, elszöktek.

Florence-t júniusban látták Finnel a Glastonbury Fesztiválon bulizni, szemfüles fesztiválozók fényképezték le őket. Júliusban a színésznő elment megnézni Cole egyik színházi darabját a a délnyugat-londoni Richmondban található Orange Tree Theatre-ben. Kapcsolatuk tehát nagy valószínűséggel nem újkeletű.

Finn Cole-t korábban egy interjúban megkérdezték arról, kivel szeretne együtt dolgozni a Peaky Blinders (Birmingham bandája) című drámasorozatban, és ő így válaszolt: „A barátomnak, Florence Pugh-nak kellene lennie. Fantasztikus színésznő, és nagyszerű munkát végezne.”

Jaeger-LeCoultre - The Golden Ratio Musical Show
Finn Cole összejött Florence Pugh színésznővel
Forrás: Getty Images

Finn, akiről úgy tudni, hogy az elmúlt néhány évben szingli volt, Michael szerepében vált híressé a BBC sikersorozatában. A Cillian Murphy által alakított Tommy Shelby lőtte le és ölte meg a Cole karakterét a sorozat utolsó epizódjában, 2022 áprilisában, a hatodik évad lezárásaként. Ez azt jelenti, hogy Finn nem tér vissza a készülő filmes spin-offban, de valószínű nem búslakodik, az új szerelem kárpótolja. 

Florence Pugh-t kis mellei miatt bántották korábban

Florence Pugh két évvel ezelőtt egy teljesen áttetsző rózsaszín estélyiben jelent meg egy vörös szőnyeges eseményen. A ruha sokaknál kiverte a biztosítékot, ugyanis a felső része annyira áttetsző volt, hogy felfedte a színésznő csupasz kebleit. A kommentelők aztán támadni kezdték a színésznőt, sokan azt írták a közösség mádiában, hogy túlságosan kicsik a mellei. 

Florence hosszú posztban reagált a támadásokra és a kommentekre, és elmondta, hogy már régóta él a saját testében, pontosan tudja, mekkorák a mellei és nem aggasztják a méretei. Sokkal inkább zavarja az, hogy másokat mennyire frusztrálnak a keblek, legyenek azok akár kicsik, akár nagyok, legyen csak egy, vagy egy se belőlük.

„Nőj fel! Tiszteld az embereket. Tiszteld a testeket. A nőket. Az emberi teremtményeket. Sokkal könnyebb lesz az életed, hidd el. És mindez két aranyos mellbimbó miatt..." - írta akkor.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.