Kiderült: pornóistennő szült gyereket Dave Grohlnak

megcsalás közlemény Dave Grohl szerető
A Foo Fighters frontembere pár napja hivatalos közleményben tudatta, hogy házasságon kívüli kislánya született. A gyermek anyjáról nem tett említést. Most azonban kiderült, hogy Dave Grohl egy pornóoldalt működtető nővel szűrte össze a levet.

A The New York Post értesülései szerint a Foo Fighters 55 éves frontembere, Dave Grohl évekig közel állt a 40 éves Annaliese Nielsenhez. A nő egykori lakótársa, Tyler Ammons beszélt a lapnak arról, hogy a zenész többször járt az albérletükben, a számláikat is bőkezűen fizette, sőt, rajta is kapta őket.

aneliese nielsen, dave grohl szeretője
Anneliesen Nielsen, Dave Grohl állítólagos szeretője
Forrás: Anneliese Nielsen / Youtube

„Nagyon közel voltak egymáshoz a kanapén. Nyilvánvalóan tudtam, hogy ki ő, amikor megláttam” - tette hozzá. „Kényelmetlenül éreztem magam, mert tudtam, hogy családja és gyerekei vannak, ezért inkább leléptem.”

A lakótárs azt mondta, Nielsen végig Grohl szeretője volt, ameddig együtt laktak. 2019-ben még arról is szó volt, hogy Anneliese elkíséri a zenészt turnézni.

A lap megkereste Grohl képviselőit, de választ még nem kaptak. Eközben Nielsen - akinek valódi neve Lara Nielsen - nem tagadta a Nirvana egykori dobosával való kapcsolatát, viszont azt állítja, hogy csak rövid ideig tartott a románcuk. A God's Girls tetovált "modelleket" bemutató weboldal tulajdonosa, aki a pornóistennő címet is kiérdemelte, hozzátette, hogy Grohllal közös barátok révén találkozott.

Egy másik informátor azonban azt nyilatkozta, hogy Nielsen korábban sokszor dicsekedett a rockerrel való kapcsolatával, álltásai egyeznek azzal, amit Ammons mondott.

Dave Grohl, a Foo Fighters énekese a feleségével és a gyerekeivel
Dave Grohl, a Foo Fighters énekese a feleségével és a gyerekeivel
Forrás: Getty Images 

„Voltak képei ... évekig volt vele” - állította a bennfentes. „Azt mondogatta, hogy ő fizette az összes számláját." A forrás azt is állította, hogy a párt egyszer együtt látták egy Los Angeles-i goth klubban, a Bar Sinisterben.

Nielsen azt is tagadja, hogy ő lenne az a nő, aki a rocker botrányának középpontjában áll.

Dave Grohl közleménye

A hét elején Dave Grohl az Instagramon tette közzé vallomását, miszerint egy házasságán kívül született kislány apja lett.

„Azt tervezem, hogy szerető és támogató szülője leszek” - írta, majd hozzátette, szereti a feleségét és a gyerekeit, és mindent megtesz azért, hogy visszanyerje a bizalmukat.

Annak ellenére, hogy Grohl dolgozni akar a házasságán, a legrosszabbra készül, mivel már felfogadott egy válóperes ügyvédet. A zenész felesége eddig nem kommentálta férje botrányos beismerését, de nemrég a jegygyűrű nélkül látták. Úgy tudni, az asszony legnagyobb támasza a bajban barátnője, Kate Hudson.

A Foo Fighters énekese nem először volt hűtlen

Egy 2007-ben megjelent cikk szerint Dave Grohl első házassága Jennifer Youngblooddal 1997-ben is hűtlenkedés miatt ért véget. Grohl exe, Tina Basich is írt egyszer arról, hogy az énekes megcsalta.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.