Demi Moore új filmje miatt a rajongók undorodva sétálnak ki a moziból

LA premiere of "The Substance"/A szer, Demi Moore
AFP/AFP or licensors - AFP
mozi horror Demi Moore
Az új „feminista” horrorfilm. A szer főhőse egy öregedő hírességet alakít, akit kirúgnak a saját fitneszshow-jából, amikor betölti az 50-et. A karaktert Demi Moore alakítja, aki szerepe szerint mindenáron fiatalságra vágyik.

Demi Moore új véres horrorfilmjének vizuális effektjeitől kiakadtak a britek, és felháborodva távoznak a mozikból. A szer című filmet az év feminista horrorfilmjeként tartják számon, amely a hollywoodi szépségszabványokkal és azzal foglalkozik, hogy mekkora nyomás van a színésznőkön amiatt, hogy minél fiatalabbak maradjanak, bármi áron. A Ghost sztárja Elisabeth Sparkle szerepét játssza, egy öregedő színésznőt, akit gátlástalan főnöke — Dennis Quaid alakítja — kirúg a fitneszshow-ból, amikor betölti az 50. születésnapját. 

The Goldie Hawn Foundation Celebrates 20th Anniversary Of MindUP Gala/Demi Moore
A rajongók felháborodtak Demi Moore új filmjén
Forrás: Getty Images via AFP/2024 Getty Images

Demi Moore fiatal énjét Andi MacDowel lánya alakítja

A történet szerint, miután főnöke kirúgja az ötödik X-be lépő sztárját, a halványuló hírességnek egy fiatal, jóképű ápoló felajánl egy feketepiaci szert, amely azt ígéri, hogy visszaadja a fiatalságát. A nő ráugrik a lehetőségre, annak hátborzongató szabályai ellenére. A horror-sci-fiben Demi Moore fiatalabb énjét a Maid sztárja, Andie MacDowell és Paul Qualley lánya, a 29 éves Margaret Qualley alakítja.

Az egyik mozilátogató azt mondta: „A vetítésről a vége előtt legalább 20 ember távozott. Brutális volt. A legtöbben a kezükön keresztül nézték a filmet”.

Közben mások arról számoltak be, hogy hánytak a film megtekintése után. Az X-en az egyik néző azt mondta, hogy a film megtekintése után a párja nem engedte, hogy hazavigye, ami ahhoz vezetett, hogy a nő a szeme láttára lett rosszul. 

„A párom nem engedte, hogy hazavigyem A szer után, mert »még nem találkoztunk elég régóta« ahhoz, hogy előttem hányjon. Szó szerint csak gyalog ment haza az esőben, hogy méltósággal hányjon. Ötcsillagos film.”

Demi Moore A szerről a Graham Norton Show-ban beszélt pénteken: 

„A filmet szinte lehetetlen teljesen leírni, mert komoly témákat dolgoz fel. A legjobban úgy tudom összefoglalni, hogy olyan, mintha a Dorian Gray képe találkozna a Jól áll neki a halállal és egy Jane Fonda edzésvideóval”.

Amikor arról faggatták, milyen érzés volt, hogy nem kellett aggódnia, hogy néz ki a szerephez, a színésznő hozzátette: „Nagyon kilöktek a komfortzónámból, de nagyszerű érzés volt, hogy hagyták, hogy rosszul nézzek ki!”
 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.