Kiderült, milyen hatalmas Demi Moore vagyona és azt is tudni, a nagy részét hogy szerezte

"The Substance" Red Carpet - The 77th Annual Cannes Film Festival, Demi Moore
Getty Images - Gareth Cattermole
pénz Bruce Willis vagyon Demi Moore
Filmszerepek, produceri munka, memoár, ingatlanok tették gazdaggá a színésznőt. Demi Moore azonban nem csak ezekkel kaszált nagyot...

Demi Moore karrierje újra szárnyal, köszönhetően a Feud: Capote vs The Swans című filmben nyújtott alakításának és a The Substance című szeptember 20-án a mozikba kerülő új filmjének. Az utóbbi kapcsán - amely egy idősödő színésznőről szól, aki egy olyan injekciót kap, amellyel az maga legtökéletesebb fiatali kori énje lehet újra -  Moore egy interjúban vallott arról, milyen megélni az öregedést filmcsillagként, beszélt a sikereiről és mélypontjairól is. A beszélgetés kapcsán sokan voltak kíváncsiak arra, mennyi pénze is van a színésznőnek. 

"The Substance" Red Carpet - The 77th Annual Cannes Film Festival, Demi Moore
Demi Moore karrierje újra szárnyal 
Forrás: Getty Images

Mennyi Demi Moore nettó vagyona?

A celebritynetworth.com szerint Demi nettó vagyona hatalmas: 200 millió dollár. Ez egyrészt Moore színésznői és produceri munkájának a gyümölcse, de sokat keresett az ingatlanain is.  (Demi Moore lányai, Scout és Tallulah 3 millió dolláros nettó vagyonnal rendelkeznek, míg a legidősebb Rumernek 4 millió dollárja van.)

 

Mennyit keresett film- és tévészerepeivel?

Demi a 80-as években futott be, a 90-es években azonban gyorsan a világ legjobban fizetett színészévé vált, köszönhetően annak, hogy olyan kasszasikerekben szerepelt, mint például a Ghost, de 1996-ban a Sztriptíz  főszerepével 12,5 millió dollárt keresett. Ezt követően kevesebbet fogatott, de az Austin Powers -filmek producereként azonban jelentős összeget tehetett zsebre.  A 2019-es Inside Out című memoárja a New York Times bestsellerévé vált, amivel szintén sok pénzhez jutott. 

Demi ingatlanokból származó bevétele sem kevés 

Amíg házasok voltak, Demi Moore és Bruce Willis több házat is vásárolt maguknak és családtagjaiknak, ezek közül a legpazarabb és legdrágább egy penthouse lakás a Central Park San Remo épületében, amelyet 7 millió dollárért vásároltak 1990-ben. Válásuk után ő kapta meg a lakást, majd 2015-ben 75 millió dollárért, jelenlegi nettó vagyonának több mint egyharmadáért árulta, amely végül 2017-ben 45 millió dollárért kelt el, de vannak ingatlanai Beverly Hillsben és Idahóban is. 

Demi sokat kaszált a Bruce Willistől való válásával is

2000-ben, 13 év házasság után Demi és Bruce elváltak. A színész a hírek szerint akár 90 millió dollárt is fizetett exének készpénzben és ingatlanban. Csak hab a tortán, hogy ezt követően jóban is maradtak, sőt, Demi kiváló kapcsolatot ápol Willis  jelenlegi feleségével, Emma Heming Willisszel és két lányukkal, és segíti őket Bruce az FTD-vel folytatott harcában.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.