Sosem hinnéd el: ez a világsztár vérségi kapcsolatban van Drakula gróffal

lr1005259
Leemage via AFP/©Luisa Ricciarini/Leemage - Leemage via AFP
felmenő hírességek világsztárok
Vannak olyan hírességek, akik filmbe illő felmenőkkel rendelkeznek. Robert Pattinson például Drakula gróf rokona.

Egyes világsztárok a való életben is filmszerű rokonsággal rendelkeznek. Azokat a színészeket gyűjtöttük össze, akik rokonságban állnak vámpírokkal, elnökökkel, uralkodókkal. Elképesztő lista következik, Robert Pattinson például a való életben is rendelkezik vámpír felmenőkkel: Drakula rokona.

Drakula gróf
Tudtad, hogy Robert Pattinson Drakula gróf rokona?
Forrás: SPI

 

Robert Pattinson Drakula gróf leszármazottja

Robert Pattinson, Drakula gróf
Robert Pattinson Drakula gróf leszármazottja
Forrás:  AFP

A tinifilmek vámpírjaként híressé vált Robert Pattinsonnak nem csak az Alkonyat-sorozat miatt került közel a vérszívókhoz. Egyes leszármazáskutatók szerint a híresség vérségi kapcsolatban áll Vlad Tepessel, a 15. századi erdélyi Drakulával.

Tom Hanks
 

Tom Hanks édesanyja révén távoli unukoatesvére nem más, mint Abraham Lincoln
Forrás:  AFP

A Charlie Wilson háborúja című filmben maga is egy politikus bőrébe bújt, de állítólag családi kapocs is köti egy egykor amerikai elnökhöz Tom Hanks színészt. Édesanyja révén távoli unukoatesvére nem más, mint Abraham Lincoln, az Egyesült Államok 16. elnöke.

Dakota Fanning

Elle és Dakota Fanning dédunokája  III. Eduárd angol királynak
Forrás: AFP/Wikipedia


Talán nem véletlenül állt remekül Elle és Dakota Fanningnek az uralkodói szerep. Mindketten alakítottak már híres udvari alakokat, előbbit Nagy Katalin cárnő, utóbbit pedig Margit hercegnő szerepében láthattuk. A lányok III. Eduárd angol király 21., illetve 22. dédunokái, nem mellesleg pedig Katalin hercegné unokatestvérei.

Sarah Jessica Parker
 

Sarah Jessica Parker anyai ágon leszármazottja a salemi boszorkányperek idején gyanúsítottként előállított Esther Elwellnek
Forrás: AFP/historyofmassachusetts.org

Hátborzongató belegondolni, hogy Sarah Jessica Parker nem csak a Hókusz pókusz-filmek miatt kapcsolódik a boszorkányokhoz. A vásznon egy Salemben máglyára ítélt boszit formált meg, miközben anyai ágon leszármazottja a salemi boszorkányperek idején gyanúsítottként előállított Esther Elwellnek.

Hugh Grant
 

Hugh Grant  őse maga VII. Henrik
Forrás:  AFP/Wikipedia

Korábban felmerült, hogy a kegyvesztett hercegként elhíresült András bőrébe bújhat Hugh Grant. Noha ezt a pletykát cáfolták, biztosra vesszük, hogy a hírességnek testhez álló lett volna a feladat, hiszen őse maga VII. Henrik.
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.