Lehet, hogy soha többé nem láthatjuk képernyőn Eva Mendest

visszatérés Ryan Gosling Eva Mendes színészet
Ryan Gosling kedvese nem biztos benne, hogy valaha is visszatér a színészethez. Eva Mendes nem akarja teljesen kizárni az életéből, de egyáltalán nem siet a visszatéréssel.

Eva Mendes George Stephanopoulos rendezőnek adott interjút, amelyet a Good Morning America című műsorban sugároztak szeptember 17-én, és amikor arról kérdezték, hogy újra színésznő lesz-e valaha, azt mondta: „Nem tudom.”

Eva Mendes 2024. szeptember 17.
Eva Mendes nem tudja, visszatér-e valaha a színészethez
Forrás: Northfoto

„Ha lesznek érdekes szerepek...” - mondta az 50 éves Mendes, és kifejtette: „Én akkor szálltam ki 10 évvel ezelőtt, amikor úgy éreztem, hogy mindent megcsináltam, amit akartam, érted? Úgy voltam vele, hogy már dolgoztam Ryannel, aki tényleg a legjobb" - viccelődött a kedveséről, akivel először a 2013-as Túl a fenyvesen című filmben találkozott, és akivel két közös lányuk született: Esmeralda 10 éves, Amada pedig 8.

Annyira felemelő része volt a karrieremnek az, hogy együtt dolgozhattam és alkothattam vele, hogy úgy éreztem, itt az ideje, hogy csak úgy kisétáljak. Szóval, ki tudja?

 - tette hozzá Mendes, aki valószínűleg az utolsó munkájára, a 2014-es Lost River című filmre utalt, amely a 43 éves Ryan Gosling rendezői debütálása volt, Eva pedig játszott benne.

Eva Mendes azt mondja, sosem vonult vissza

Eva Mendes olyan színészek mellett vált filmsztárrá mint Denzel Washington, Paul Walker, Will Smith és Nicolas Cage. 2022 októberében a színésznő az Instagramon tisztázta, hogy soha nem vonult vissza a színészettől.

Otthon akartam lenni a gyerekeimmel, és szerencsére a többi üzleti vállalkozásom ezt jobban lehetővé tette, mint a színészet. Továbbá nem izgattak azok a sztereotip szerepek, amiket akkoriban felajánlottak nekem. Különösen azután, hogy a Lost Riverben dolgozhattam - az egy álomprojekt volt. Ezt nehéz überelni.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.