Diana hercegné imádta a komfort ételeket, vagyis azokat a fogásokat, amelyeket gyorsan, egyszerűen lehetett elkészíteni. A királyi séf Diana hatvanadik születésnapja alkalmából beszélt arról, milyen ételeket készített a királyi családnak, amikor náluk szolgált.
Diana az egyszerű ételeket kedvelte, sőt, maga is rendszeresen főzött. A 15 éven át királyi séfként szolgáló Darren McGrady - aki korábban II. Erzsébet étkezési szokásairól is mesélt - Diana 60. születésnapja alakalmából készített videóban beszélt arról, milyen emlékei vannak a királyi palotában töltött évekből. A séf nagyon jól ismerte a királyi család minden tagjának étkezési szokásait, Diana pedig hetente megkérte, hogy készítse el kedvencét a Suzette-tojást.
Imádta a buggyantott tojást a tetején egy kis hollandi mártással, az alján pedig spenóttal
Diana nem minden nap vette igénybe a séfet, hiszen gyakorlatias anyuka volt, hiába a hercegi cím, a gyerekeinek rendszeresen saját kezűleg főzött. de ha egy kis kényelemre vágyott, sokszor kérte kedvencét a Suzette-tojást. Darren McGrady a receptet is közzé tette a videóban, íme a hozzávalók:
A töltelék
Hollandi szósz
A két burgonyát sütőben megsütjük, majd belsejét eltávolítjuk úgy, hogy kis csónakokat kapjunk. A burgonyák belsejét összetörjük, megfűszerezzük, és a csónakok szélére adagoljuk, majd a sütőben aranysárgára sütjük. Közben a két tojásból buggyantott tojást készítünk, a spenótot pedig vajon megfonnyasztjuk. A spenótot elosztjuk a burgonyacsónakokban, ráhelyezünk 1-1 buggyantott tojást, majd leöntjük a hollandi mártással. A végén snidlinggel díszítjük az elkészült fogást.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.