George Clooney már attól is boldog, ha egy szobában lehet a feleségével

Clooney Foundation For Justice's The Albies, George és Amal Clooney
AFP/AFP or licensors - AFP
házassági évforduló George Clooney Amal Clooney igazságszolgáltatás
A sztár és felesége saját civil szervezete gáláján jelent meg a vörös szőnyegen. George Clooney és felesége, Amal a The Clooney Foundation for Justice (Clooney Alapítvány az Igazságszolgáltatásért) szeptember 26-ai gáláján arról beszéltek, mit jelent számukra egymás támogatása.

George Clooney és jogász felesége, Amal Clooney 2016-ban alapította a civil szervezetet, amelynek ceremóniáján arról beszéltek, mit jelent számukra, hogy támogatják egymást, egymás céljait, hogyan osztják meg a The Clooney Foundation for Justice (Clooney Alapítvány az Igazságosságért) a feladatait, és mi lesz a program a 10. házassági évfordulójukon.

Clooney Foundation For Justice's The Albies, George Clooney, Amal Clooney
George Clooney és jogász felesége, Amal 2016-ban alapította a civil szervezetet
Forrás: AFP/AFP or licensors

„Bármit támogatnék, amiben a feleségem részt vesz” - kezdte mondandóját George Clooney, majd így folytatta: „Ő mindig a történelem jó oldalán áll, és mindig nagyon büszke vagyok, hogy egy szobában lehetek vele, bármiről is legyen szó, ráadásul ez egy olyan esemény, ahol a figyelmet azokra az emberekre irányítjuk, akik máskor nem kapnak belőle eleget”.

Amal hozzátette: „George csodálatos szószóló, nagyon sokat jelent számomra, hogy együtt dolgozhatunk, és ő segít életre kelteni azokat a történeteket, amelyeket ma este elmesélünk”.

Felesége kedves megjegyzéseire reagálva a színész átkarolta Amal derekát, és viccesen azt mondta: „Most éppen pénzt adok neki, észrevétlenül, a háta mögött”.

George Clooney és Amal pénteken ünnepli 10. házassági évfordulóját 

Szeptember 27-én lesz egy évtizede, hogy George és Amal Clooney összeházasodott, a színész azt is elárulta, hogyan ünneplik meg házassági évfordulójukat.

„Ma este elviszem őt valahova, de még nem tudja, hova” — osztotta meg terveit viccesen a színész, aki a szokásos klasszikus szabású fekete szmokingban jelent meg, ami alatt fehér inget és fekete csokornyakkendőt viselt. Megjelenését egy pár fekete díszcipővel egészítette ki.  

George Clooney felesége, Amal férje tökéletes kiegészítőjeként egy fekete, földig érő Versace-ruhában pompázott, amit gyémánt fülbevalókkal és karkötőkkel, valamint fekete estélyi táskával párosított.

A Clooney-házaspár 2022 szeptembere óta az évente megrendezésre kerülő A-listás eseménnyel azokat helyezi reflektorfénybe, akik az igazságszolgáltatásnak szentelik az életüket.

Tavaly George Clooney a szervezetben végzett közös munkáról így nyilatkozott: „Amal végzi az összes nehéz és jogi munkát, én pedig megpróbálom mindezt hangossá tenni. Szerintem ez egy jó fajta csapatmunka”.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.