Meghan Markle óriási meglepetést tervez Harry herceg 40. születésnapjára

harry és meghan
AFP or licensors/Britain's Prince Harry (C), Duke of Sussex, and his wife Meghan Markle react while attending a show during a visit to the National Centre for the Arts in Bogota on August 15, 2024. Prince Harry and his wife, American actress Meghan Markle, arrived in Colombia at the invitation of Colombia's vice-President Francia Marquez, with whom they will attend various meetings with women and young people to reject discrimination and cyberbullying. (Photo by RAUL ARBOLEDA / AFP) - AFP
brit királyi család Harry herceg születésnap
Vasárnap ünnepli 40. születésnapját a sussexi herceg. Meghan Markle a hírek szerint mindent megtesz, hogy férje, Harry herceg számára a mérföldkőnek számító születésnap örök emlék legyen. Hatalmas bulit szervez a kaliforniai Montecitóban, ám a királyi család többi tagjára nem számítanak.

Harry herceg 40. születésnapját a sussexi herceg és felesége, Meghan Markle két gyermekükkel, az 5 éves Archie-val és a 3 éves Lilibettel, valamint barátokkal ünnepeli meg. Arra nem számítanak, hogy a mérföldkőnek számító napon a brit királyi család bármelyik másik tagja átrepül Kaliforniába. A tervezett hatalmas buli mellett Harry egy különleges utazásra is készül, a buli után a hegyekben fog pihenni néhány közeli barátjával. A születésnapi ünnepség és a hegyek után Harry New Yorkba utazik, ahol számos, a szívéhez közel álló eseményen jelenik majd meg.

Harry herceget ünnepli meghan markle
Harry herceg 40. születésnapjára készül Meghan Markle
Forrás: AFP

Harry herceg az apjával már beszélő viszonyban van, de Vilmossal még nem rendezték a kapcsolatukat

Míg a herceg az apjával már legalább beszélő viszonyban van, addig a testvérével, Vilmos herceggel még mindig nem sikerült rendeznie a kettejük között lévő nézeteltéréseket. A párost múlt hónapban mindketten ugyanazon az eseményen látták, amikor Harry átrepült nagybátyjuk, Lord Robert Fellowes temetésére. Bár a norfolki Snettishamben lévő búcsúztatónál csak néhány méterre álltak egymástól, a szemtanúk elmondták, hogy Vilmos és Harry nem beszéltek egymással, sőt a virrasztás során egy ponton gyakorlatilag háttal álltak egymásnak. 

A rákkal küzdő Károly király biztosan nem repül át az Egyesült Államokba, és a rossz viszony miatt Vilmosra sem számíthat Harry. Hogy nyilvános köszöntést kap-e, az is kétséges. Bár hagyományosan csak a királyi család dolgozó tagjai kapnak nyilvános születésnapi köszöntést, a néhai királynő teremtette meg a precedenst, hogy a nem dolgozó családtagok is kaphatnak nyilvános születésnapi üzenetet a 0-val végződő születésnapokon, mint amilyen most Harry herceg 40. születésnapja. Ha ez megtörténik, akkor ez lesz az első alkalom a néhai II. Erzsébet királynő halála óta. Harry hercegnek nagymamája 2021-ben még boldog születésnapot kívánt, ám egy héttel a 2022-es születésnapja előtt meghalt, így azóta senki nem köszöntötte fel Sussex hercegét. 


 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.