Nincs visszaút: Katalin hercegnét a hideg kirázza, ha meghallja Meghan Markle nevét

AFP or licensors/Britain's Catherine (L), Duchess of Cambridge and Britain's Meghan , Duchess of Sussex, watch Romania's Simona Halep playing US player Serena Williams during their women's singles final on day twelve of the 2019 Wimbledon Championships at The All England Lawn Tennis Club in Wimbledon, southwest London, on July 13, 2019. (Photo by Laurence Griffiths / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - AFP
katalin hercegné Meghan Markle Harry herceg
Ha Harry herceg és felesége ki akarnak békülni a királyi családdal, abban nem Omid Scobie új könyve fog segíteni. A riporter királyi családról szóló, „Végjáték” című írásában többek között arról ír, hogy Katalin hercegné és Meghan Markle már a „Megxit” előtt sem beszélt egymással.

Omid Scobie brit riporter új könyvében azt állítja, hogy Harry és Meghan számára nincs visszaút Katalin hercegné felé. Nincs az a békekötési kísérlet, ami segíthetne, a walesi hercegné nem tudja megbocsátani azt a rengeteg lejárató interjút, amit a „Megxit” óta a sussexi hercegi pár adott. 

Vilmos, Katalin hercegné, Harry, Meghan
Bármennyire is volt közeli viszonyban Harry herceggel, Katalin hercegné nem fog megbocsájtani neki
Forrás: AFP

Bármennyire is volt jó a kapcsolatuk, bármennyire is volt közeli viszonyban Harry herceggel, Katalin hercegné nem fog megbocsájtani sógorának, legalábbis ezt állítja az a riporter, aki legújabb, Végjáték című írásában a két hercegné kapcsolatát boncolgatja. Az író arról is beszámol, hogy ha Katalin meghallja Meghan nevét, viccesen beleborzong.

„Közel állt Harryhez, és mindig is szeretettel fog visszagondolni azokra a pillanatokra... és arra a kapcsolatra, amit a gyerekeikkel ápolt... de számára kizárt, hogy valaha is megbízzon bennük a sok interjú után” — állítja Scobie könyvében egy a családot ismerő forrás.

Katalin hercegné megtanulta, hogy a legfontosabb a távolságtartás

Scobie, akit régóta Sussexék szövetségesének tartanak, a könyvében elmeséli, hogy Meghan Markle hogyan hívta fel őt a semmiből a mobilján, amikor 2019-ben online zaklatták. Az egyik fejezetben kitér a hercegnévé válásra, és még azt is állítja, hogy Kate Middleton beszédleckéket vett, hogy jobban hasonlítson a néhai Erzsébet királynőre.

„Katalin megtanulta, hogy mi a legfontosabb a rendszerben való túléléshez: eltűnni a szerepedben, semmit sem kiadni magadból, és hagyni, hogy megtestesítsd azt, amit a közönség lát benned. És ezekkel a beszédleckékkel a walesi hercegnő még egy kicsit úgy is hangzik, mint az egykori uralkodó: csiszolt, királyi és kellően távolságtartó.”

Scobie hozzáteszi, hogy míg Middleton és Markle belecsöppentek Vilmos herceg és Harry herceg széteső kapcsolatának hullámvölgyébe, és kívülállóként kötődhettek volna egymáshoz, Middleton semmit sem tett az egykori színésznő támogatásáért, amikor az belépett a királyi családba.

Scobie egy olyan személyt is idéz, aki Katalin hercegnével dolgozott együtt, és beszélt róla: „Hideg tud lenni, ha nem kedvel valakit, és soha nem volt Markle rajongója. Több időt töltött azzal, hogy Meghanról beszélt, mint azzal, hogy beszélgetett vele”.

A „Végjáték” kedden jelenik meg, de a sussexi hercegi párt ismerő források hangsúlyozzák, hogy Harrynek és Meghannak semmi köze a könyvhöz.

„Minden olyan spekuláció, amely arról szól, hogy ez egy Sussex-könyv, őrültség”mondta az egyik bennfentes a Page Sixnek.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.