Hugh Grantet utálják híres kolléganői, kiderült, mi az oka

hollywood konfliktus Hugh Grant kolléganő
Annak ellenére, hogy minden filmbeli szerelmével működött a kémia, nem szeretik a kolléganői. Kiderült, miért utálják a színésznők Hugh Grantet.

Hugh Grant több mint két évtizede uralja Hollywoodot, a Négy esküvő és egy temetés című filmmel robbant be. Úgy tűnt, hogy ezzel meg is találta a számra tökéletes műfajt - ezután szinte csak romantikus komédiákban szerepelt. Annak ellenére, hogy kolléganőivel, köztük Julia Robertsszel, Julianne Moore-ral és Drew Barrymore-ral tagadhatatlanul működött a kémia a képernyőn, a való életben feszült a viszony.

hugh grant
Hugh Grantet utálják a kolléganői
Forrás: Getty Images

Grant, aki szeptember 9-én ünnepelte 64. születésnapját, korábban elmondta, hogy Renee Zellweger, a Bridget Jones sztárja azon kevés színésznők egyike, akivel még jóban van.

„Renee-t szeretem. Ő azon kevés színésznők egyike, akikkel még nem vesztem össze” - mondta. „Nagyon jól kijöttünk egymással, és még mindig hosszú e-maileket váltunk. Különösen az övéi hosszúak, legalább 70 oldalasak, érdekes dolgokat ír, de elég nehéz megfejteni ezeket. Igazán jó fej, és zseniális.”

Az 1999-es Notting Hill (Sztárom a párom) forgatása után Hugh és az 56 éves Roberts kapcsolata állítólag fagyossá vált, mert Hugh megjegyzést tett a színésznő szájára. Az Oprah Winfrey Show-ban 2004-ben Grant azt mondta, hogy Julia „nagyon nagyszájú” - valós és átvitt értelemben is. Azt állította, hogy a színésznő ajkainak mérete miatt kihívás volt az összes az intim jelenet. Ennek ellenére csodálatát fejezte ki: „Ő tényleg nagyszerű volt, és nagyon, nagyon szép.” Több mint egy évtizeddel később Grant azt mondta Robertsről, hogy valószínű utálja őt, mert túl sokszor viccelődött a szája méretével.

Julia Roberts And Hugh Grant Star In The Premiere Of "Notting Hill."
Julia Robert és Hugh Grant a Sztárom a páromban
Forrás: Getty Images

Hugh Grantet nem csak Julia Roberts utálja

A legmeggyőzőbb bizonyítékot azonban Grant színésznőkkel való konfliktusairól egy 2009-es interjúból kaptuk. Amikor arra kérték, hogy három szóban jellemezze kolléganőit, azt mondta: 

Andie MacDowell déli szépség. Elbűvölő. Gyönyörű. Emma Thompson okos, vicces, őrült. Renée Zellweger elragadó, messze nem épelméjű, de nagyon jól csókol. Julianne Moore zseniális színésznő, de utál engem. Rachel Weisz okos, gyönyörű, és szintén megvet engem. Drew Barrymore-t megríkattam. Lenyűgöző filmsztár, de utál engem.

A Graham Norton Show-ban 2016-ban Hugh kitért a Moore-ról, Weiszről és Barrymore-ról tett megjegyzéseire.

„Julianne határozottan utál engem” - erősítette meg. A Weiszről tette kijelentését viszont cáfolta:Rachel Weisz, szerintem jól kijöttünk egymással, nem tudom, miért mondtam ezt." Hozzátette: Drew Barrymore azt a hibát követte el, hogy jegyzeteket tette rám, te ezt hogy vennéd?”

Aztán tavaly a színész megint olajat öntött a tűzre, amikor Barrymore énekesi tehetségét kritizálta:

„Drew Barrymore-ral együtt játszottunk, és nem hiszem, hogy bánja, ha azt mondom, hogy az éneklése egyszerűen borzalmas” - nevetett. „Hallottam már kutyákat jobban vonyítani, mint ahogy ő énekel.”

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.