Végre eljött a pillanat! Brad Pitt a vörös szőnyegen is felvállalta Ines de Ramont - FOTÓ

81th Mostra del Cinema di Venezia 2024
Getty Images -
Velencei Filmfesztivál Brad Pitt Ines de Ramon
Vasárnap este elérkezett a 81. Velencei Filmfesztivál egyik legjobban várt pillanata. Mindenki arra volt kíváncsi, vajon Brad Pitt tényleg felvonultatja-e maga mellett barátnőjét, Ines de Ramónt a vörös szőnyegen. Nos, megtette, és nem is akárhogy: ellopták a show-t!

A Két magányos farkas című film premierjére érkezett Brad Pitt és Ines de Ramon — a színész ebben az alkotásban szerepel régi barátjával, George Clooney-val. A film azonban kevesebb figyelmet kapott, mint Ines de Ramon, aki életében először vonult fel a vörös szőnyegen, és könnyed eleganciájával minednkit lenyűgözött. Az ékszertervező, aki közel két éve csendben randizik Brad Pittel, egy elegáns fehér ruhát választott, amely tökéletesen kiegészítette természetes szépségét. Az estélyi kiemelte irigylésre méltó alakját, és megmutatta kifinomult ízlését. Ines egy kicsit sem tűnt idegesnek, hogy villanó vakuk között kell végigsétálnia, úgy tűnt, élvezi a számára még szokatlan helyzetet.

brad pitt, ines de ramon
Brad Pitt és Ines de Ramon a velencei filmfesztiválon
Forrás: Getty Images

Ines és Pitt eddig távol tartották kapcsolatukat a nyilvánosságtól, a velencei filmfesztiválon való megjelenésük igazi mérföldkő. A párt először 2022. novemberében látták együtt egy Bono-koncerten Los Angelesben, de a hírek szerint akkor már hónapok óta randiztak. Azóta már párszor mutatkoztak együtt, de ez volt az első vörös szőnyeges bevonulásuk. Utoljára 2024. májusában az angliai Northamptonshire-ben található Silverstone Circuit versenypályán láthattuk őket, Brad közelgő F1 című filmjének bemutatója előtt.

Nem csak Ines de Ramon volt lenyűgöző, Amal Clooney-tól is leesett a rajongók álla

A Két magányos farkas premierjén természetesen a másik főszereplő, a 63 éves George Clooney is részt vett, akit a felesége, a 46 éves Amal Clooney kísért el. Az ügyvédnő kifogástalan divatérzékéről ismert, és most sem okozott csalódást. Egy csodás, élénksárga ruhát viselt, amelyet a fűzős mídert és a finom fodrok tettek különlegessé.

"Wolfs" Red Carpet - The 81st Venice International Film Festival
A fantasztikus négyes: Amal Clooney, George Clooney, Ines de Ramon és Brad Pitt
Forrás: Getty Images

Angelina Jolie Brad Pitt miatt nem hagyhatja el Los Angelest

Pontosan nyolc éve lesz, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie beadta a válókeresetet, és az ügy még mindig tart. Most kiderült, hogy a színésznő emiatt nem tud elköltözni Los Angelesből. Bár hivatalosan már nem egy pár Angelina és Brad, az anyagi dolgok miatt a jogi hercehurca még folyik. A legfőbb oka, hogy nem tudnak megegyezni, az a pár 25 millió dollárért vásárolt dél-franciaországi szőlőskertje és birtoka.

LA-ben nőttem fel. Azért vagyok itt, mert a válás miatt itt kell lennem, de amint 18 évesek lesznek, elmehetek. Ha nagy családod van, azt akarod, hogy legyen magánéletük, nyugalmuk, biztonságuk. Most van itt egy házam, ahol felnevelhetem a gyerekeimet, az az emberség, amit a világ másik felén találtam, nem az, amivel itt találkozom. Sok időt fogok Kambodzsában tölteni, de mindig meglátogatom majd a családtagjaimat, bárhol is legyenek a világban

 - nmyilatkozta a színésznő a napokban. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.