Férjhez ment Jamie Foxx lánya: a 30 éves Corinne gyönyörű menyasszony volt

esküvő hollywood Jamie Foxx
Corinne Foxx a hétvégén hozzáment szerelméhez, Joe Hooten író-rendezőhöz. Az édesapja, Jamie Foxx nagyon boldog, ő kísérhette lányát az oltárhoz.

Az eseményről Garcelle Beauvais színésznő posztolt az Instagramra, több fotót is megosztott. „Tegnap este megtapasztalhattuk és megünnepelhettük @corinnefoxx és @joe.hooten szerelmét. Az egymás iránti szeretetük és tiszteletük érezhető volt. Corinne, lenyűgözően néztél ki!” - írta az 57 éves Beauvais a közösségi oldalán. Videójában Jamie Foxx is feltűnt.

jamie Foxx lánya férjhez ment
Garcelle Beauvais, Corinne Foxx (Jamie Foxx lánya) és Joe Hooten
Forrás: Instagram / Garcelle Beauvais


Corinne Foxx 2018-ban ismerkedett meg újdonsült férjével, az eljegyzésüket pedig 2023. decemberében jelentették be.

Corinne-t az édesapja kísérte az oltárhoz
Forrás: Forrás: Instagram / Garcelle Beauvais

„Attól kezdve, hogy először megláttalak, tudtam, hogy te vagy az én örökkévalóságom” - írta akkor Jamie Foxx lánya.

Jamie Foxx nagyon boldog, hogy lánya megtalálta az igaz szerelmet

Corinne híres édesapja örömmel fogadta az eljegyzés hírét, megható szavakkal gratulált a lányának.

„Tökéletes példája vagytok annak, hogy mit jelent szerelmesnek lenni” - írta a büszke apuka. „Törődtök egymással mentálisan és fizikailag is... mindent megtesztek a másikért... gratulálok az eljegyzésetekhez! @joe.hooten, amikor megsúgtad nekem, hogy megkéred a kislányom kezét, örömkönnyek szöktek a lelkembe... És @corinnefoxx neked mindig is különleges helyed volt a szívemben, megérdemled a bőséges szeretetet, alig várom, hogy elkísérhesselek az oltárig” - írta Jamie Corinne bejelentéséhez.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.