Jason Momoa bántalmazhatta kollégáit egy forgatáson: minősíthetetlenül viselkedett

Apple TV+ Original Series "See" Season 3 Los Angeles Premiere - Arrivals
WireImage/Apple TV+ Original Series "See" Season 3 Los Angeles Premiere - Arrivals - Leon Bennett
Jason Momoa film Minecraft
Mégsem olyan jó fej a Trónok harca és az Aquaman sztárja, aki most éppen a Minecraft élőszereplős filmjét forgatja. A forgatáson állítólag leüvöltötte a stáb fejét, amikor valamit nem jól állítottak be egy jelenethez. Jason Momoa többeket kiborított, a sztorit egy blogger mesélte el a neten.

Foggal-körömmel védik rajongói Jason Momoát, akiről nemrég egy influencer, Valkyrae azt állította a Hot one című (csípős csirkeszárnyak elfogyasztásáról szóló) online műsorban, hogy egyáltatlán nem jó fej. A z influencer azt mondta, hogy Jason Momoa a legutóbbi fimjének forgatásán minősíthetetlenül viselkedett a stáb tagjaival. 

'Aquaman And The Lost Kingdom' Beijing Press Conference Jason Momoa
Jason Momoa Forrás: VCG via Getty Images

Jason Momoa bántalmazhatta a stáb tagjait?

 A Minecraft nevű játék élőszereplős, filmes verziójában Momoa Garrett-et játssza, akit társaival együtt beszippant a játék világa.  Momoának állítólag nem tetszett az egyik jelenet beállítása, amiben szerepelt. Kikelt magából, többen megijedtek a dühkitörésétől. Valkyrae állítása szerint kiábrándító volt a színész viselkedése, a stábtagok is meglepetten vették tudomásul, hogy a mindig kedves és jófej Momoa helyett egy dühös kollégával kell együtt dolgozniuk. 

Valkyrae, Rachell Marie Hofstetter, 2018-ban a Fortnight játékának streamelésével lett sikeres.

Momoa a Trónok harca után olyan filmekben dolgozott, mint a Halálos iramban, az Aquaman és a Dűne, mindegyikben hatalmas sikere volt, ráadásul a stáb is minden alkalommal elismerően nyilatkozott a közös munkáról. A rajongók döbbenten hallgatták az influencer sztoriját, többségük egyenesen megkérdőjelezte annak valódiságát és védelmükbe vették a színészt. 

Kizárt, hogy ilyet tett volna, de gyorsan kiderül, ha ez nem igaz.

Hogy végül igaz-e Valkyrae sztorija, egyelőre nem tudni, Jason Momoa menedzsmentje ugyanis nem reagált a megdöbbentő sztorira. 

A Minecraft film 2025 áprilisában kerül a mozikba, a játék rajongói tűkön ülve várják a kockamozi elkészültét. Az előzetest már meg tudjuk mutatni:

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.