Jennifer Lopez és Ben Affleck újra együtt: bár válnak, a hétvégét együtt töltötték

Celebrity Sightings In New York - March 30, 2024 Jennifer Lopez, Ben Affleck
Getty Images - MEGA
válás Ben Affleck család Jennifer Lopez
A válás kellős közepén vannak, de úgy tűnik, a gyerekekért félre tudják tenni a nézeteltéréseiket, sőt! Jennifer Lopez és Ben Affleck együtt töltötte, a gyerekeikkel együtt ünnepelték az iskolakezdést, és a szemtanúk szerint bár kimérten, de kedvesen viselkedtek egymással.

Jennifer Lopez és Ben Affleck gyerekei egy iskolába járnak, együtt ünnepelték az iskolakezdést, már amennyire ez gyereknek ez ünnep. A két sztár, noha a válás kellős közepén vannak, a hétvégén együtt szerveztek családi programot gyerekeikkel, akik közül kettő, a 16 éves ikerpár, Emme és Max az énekesnő és Mark Anthony közös gyermeke, a 15 éves Seraphina és 12 éves testvére, Samuel pedig a színész és Jennifer Garner közös utódai. Afflecknek van még egy lánya, Violet, de ő idén már a főiskolát kezdi, így nem tartott a családdal. 

Los Angeles Premiere Of Amazon Studio's "The Tender Bar" - Arrivals, jennifer lopez és ben affleck
Jennifer Lopez és Ben Affleck
Forrás: Getty Images

Jennifer Lopez és Ben Affleck állítólag nem tervezték, de megfogták egymás kezét

A szombati ebéd a Beverly Hills Hotelben volt, ami az egykori pár első közös megjelenése azóta, hogy a popsztár a múlt hónapban felbontotta házasságát a színésszel. A paparazzók lencsevégre kapták a duót és gyermekeiket, kivéve Violet-et, aki főiskolára ment, amint a fényűző szállodába tartottak, hogy a Polo Lounge-ban étkezzenek. Szemtanúk szerint a válófélben lévő sztárpár kedves volt egymáshoz, bár néha távolságtartónak tűntek. De nem mindig...

Bennfentesek a Page Sixnek elmondták, hogy Ben Affleck „nem tudta levenni a kezét” Lopezről, miközben a gyerekektől elkülönülve élvezték az étkezést. Sőt, egyesek szerint „egymás kezét fogva meg is csókolták egymást, ami állítólag nem volt tervben.

„Mindig is nagy volt köztük a szexuális kémia. Még mindig vonzódnak egymáshoz” — mondta el egy forrás.

Jennifer Lopez és Ben Affleck két évig voltak házasok, mielőtt utóbbi augusztusban az énekesnő beadta a válókeresetet, amelyben Lopez április 26-át jelölte meg a különválásuk dátumaként, és állítólag nincs házassági szerződésük.

Jennifer Lopez és Ben Affleck 2022 júliusában házasodtak össze, de a második házassági évfordulójukat már külön töltötték, sőt, a színész ugyanebben a hónapban felesége 55. születésnapi ünnepségére sem ment el.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.