Videó bizonyítja, hogy milyen zűrös volt Jennifer Lopez és P. Diddy kapcsolata

Sean "Diddy" Combs, P. Diddy
Getty Images - Shareif Ziyadat
zűrös P Diddy Jennifer Lopez
Az utóbbi időben egyre többen kíváncsiak arra, milyen volt az énekesnő és Sean "Diddy" Combs korábbi kapcsolata, különösen a rapper zűrös múltja és letartóztatása után. Nemrégiben előkerült egy 2000-es MTV Diaries epizód, amelyben a bukott zenei mogul nem volt boldog, hogy Jennifer Lopeznek egy csókjelenetet kellett forgatnia az egyik filmjében.

Egy TikTok-felhasználó 2024. szeptember 21-én megosztotta a jelenetet, amelyben Jennifer Lopez és P. Diddy, akik 1999 és 2001 között alkottak egy párt, újra találkozik JLo hotelszobájában. A beszélgetés során az énekesnő bevallotta, hogy gyakran összevesznek. Ekkor Jennifer az egyik filmjét forgatta, bár nem tisztázott, melyik filmről van szó, de 2001-ben a Szeretném, ha szeretnél című filmben szerepelt Matthew McConaughey oldalán.

Jennifer Lopez és P. Diddy
Jennifer Lopez és P. Diddy kapcsolata nem volt feszültségtől mentes
Forrás: 1st Annual Latin Grammy Awards  Lopez

Jennifer Lopez és P. Diddy kapcsolata nem volt feszültségtől mentes

„Ó, ez izgalmas” – mondta Diddy, miközben lapozgatta Jennifer forgatókönyvét, majd megkérdezte: „Ez a jelenet mit tartalmaz?”

J. Lo, aki nem volt látható a képernyőn, kuncogott, és elárulta, hogy egy csókjelenetről van szó. „Igen, problémája van az ilyen dolgokkal” – mondta Lopez egy vallomásában, miközben idegesen rágta a körmét. A rapper ekkor viccesen hozzátette: „Jobb, ha nincs semmilyen csókolózás.” Jennifer megpróbálta enyhíteni a feszültséget, és azzal válaszolt, hogy nem „igazi csók, nincs benne nyelv.” Diddy azonban nem nyugodott meg, és határozottan ismételte: „Nem.”

„Szerintem ez butaság, mert színésznő vagyok, és tudom, hogy ez nem jelent semmit. Te meg egyszerűen nem törődsz vele”zárta rövidre az énekesnő.

„Emlékszem, amikor beugrott hozzá, láttam azt” – írta egy kommentelő. Egy másik hozzátette: „Emlékszem, [Jennifer] anyukája sem kedvelte őt.”

Lopez édesanyja, Guadalupe Rodríguez valóban nyilvánosan ellenezte lánya kapcsolatát Diddy-vel, és a pletykák szerint nem szerette azt, amilyen hatással van a rapper Jenniferre. 2015-ben, amikor Jennifer szerepelt a Wendy Williams Show-ban, és édesanyja is ott volt a közönségben, Wendy megjegyezte, hogy el tudná képzelni, hogy J. Lo újra összejöjjön Diddy-vel. Guadalupe hangosan közbeszólt, és a kamera felé egy „fejezzétek be” mozdulatot tett, amit JLo észre is vett.

Az anyai megérzés helyes volt, hiszen Jennifer és Diddy kapcsolata valóban problémás volt. 1999-ben mindkettőjüket letartóztatták egy New York-i klubnál történt lövöldözés után, és egy fegyvert találtak az autójukban. Jennifer később szabadon távozott, de Diddy és barátja, Jamal „Shyne” Barrow fegyverbirtoklási váddal nézett szembe. Diddyt felmentették, míg Jamalt elítélték, és 10 év börtönre ítélték.

P.Diddy letartóztatása

P. Diddyt szeptember 16-án, hétfő este tartóztatták le egy manhatteni szállodában miután egy esküdtszék vádat emelt ellene. Akkor még nem lehetett tudni, hogy mi szerepel pontosan a vádiratban, csak annyit, hogy a sztárról májusban előkerült egy videó, amelyen látható, milyen brutálisan bántalmazta barátnőjét, Cassie Venturát, és nem is ő az egyetlen, aki szexuális zaklatással és bántalmazással vádolta a zenészt. P. Diddy ügyvédje szerint a férfi nem hibátlan, de nem bűnöző.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.