„Nem volt más választása, a fogai teljesen szétrothadtak" - Johnny Depp kénytelen volt lépni

Opening Night Screening of "HWJN" - Alternative View - The Red Sea International Film Festival 2023
Getty Images for The Red Sea Int/Opening Night Screening of "HWJN" - Alternative View - The Red Sea International Film Festival 2023 - Tim P. Whitby
átalakulás fogsor Johnny Depp
A színész nemrégiben ragyogó fehér fogsorral jelent meg, miután rendbe hozatta korábban elhanyagolt fogait, ami egy forrás szerint csupán a kezdet egy teljes átalakulás felé vezető úton.Johnny Depp a karrierje miatt is szeretne többet adni magára.

„Nem volt más választása, a fogai teljesen szétrothadtak, és a lehelete is borzalmas volt. Vagy fogpótlásra vállalkozik, vagy komoly egészségügyi problémákat kockáztat, mint például fertőzést vagy akár szívbetegséget” – árulta el egy bennfentes. Johnny Depp, aki évtizedeken át volt Hollywood sztárja és szívtiprója, mostanra úgy tűnik, hogy az elmúlt évek rossz döntései utolérték – különösen a fogai állapotán látszott mindez, de mostanra ez is megváltozott.

Johnny Depp
 Johnny Depp fogaitól mindenkit kirázott a hideg
Forrás: Dave Benett/WireImage

Johnny Depp hatalmas átalakulásra szánta el magát

A színészt 2023-ban kritizálták Cannes-ban, ahol Jeanne du Barry című filmjének premierje kapcsán volt jelen sárgás és görbe fogai sokakat megdöbbentettek. „Ez annak az eredménye, hogy hosszú éveken át elhanyagolta magát” erősítette meg a forrás. „Most viszont elvégezte a fogászati beavatkozásokat, és újra magabiztosan mosolyoghat. A fogai ragyognak.”

Kiderült, ki Johnny Depp új barátnője: a 28 orosz éves orosz modell Amber Heard kiköpött mása

A Katib tenger idősődő kalózára úgy tűnik, rátalált a boldogság, mégpedig egy a volt feleségére igencsak hasonlító, fiatal szőkeség személyében. A 61 éves Johnny Depp a 28 éves orosz kozmetikus és modellel, Julia Vlasovával jár. 2021 óta több alkalommal is megjelentek együtt nyilvános eseményeken, ám arról, mennyire komoly a kapcsolat, megoszlanak a vélemények. Depphez közeli források szerint a sztár és a modell kapcsolata „alkalmi”, a pár az elmúlt két évben találkozgatott „itt-ott”. Legutóbb múlt csütörtökön látták őket együtt, amikor a londoni helikopter-leszállópályáról sétáltak el csókolózva.


 


 


 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.