Belevetette magát a feladatokba Katalin hercegné: nagy fába vágta a fejszéjét

Katalin hercegné
Getty Images - Chris Jackson
brit királyi család katalin hercegné visszatérés
Nemrég jelentette be, hogy befejezte a kemoterápiát, és újult erővel vág bele a feladataiba. A szót máris tettek követték, Katalin hercegnét tegnap másodszor látták Windsorban feladatvégzés közben.

Miután befejezte a kemoterápiát, Katalin hercegné karácsonyi koncertet szervez. A negyedik Royal Carolst fogja forgatni: Együtt karácsonykor a Westminster apátságban decemberben, amelyet szenteste adnak le.

Kate Middleton, Katalin hercegné
Katalin hercegné újra munkában: koncertet szervez
Forrás: AFP

Miután befejezte a kemoterápiát, Katalin hercegné már bele is fogott a szokásos éves karácsonyi koncert szervezésébe. A koncertről filmet is forgat, amit szenteste adnak le, Royal Carols: Együtt karácsonykor a Westminster apátságban címmel. A trónörökös feleségének ez volt a második megjelenése Windsorban a kezelések befejezése óta.

Katalin hercegné már megjelenik itt-ott

A napokban már látták egyszer Katalint nyilvánosan, amikor Vilmos herceg bejelentette az Earthshot-díj 15 döntősét, és vasárnap is együtt volt az egész család Balmoralban, ahol közösen vettek részt a balmorali kastély mellett lévő Crathie Kirk templomban a vasárnapi istentiszteleten. Vilmos herceg, Katalin hercegné és gyermekeik Károly királyhoz és Kamilla királynéhoz csatlakoztak a plébániatemplomban.

A szeptember 9-én közzétett videóban Katalin hercegné megrázó szavakkal mondta el, hogyan élte meg a családja a kemoterápiás kezelést, amit végre befejezett, így újult erővel állhat mukába:

„Az elmúlt kilenc hónap hihetetlenül nehéz volt a családunk számára. Az élet, amit éltél, egy pillanat alatt megváltozhat, és meg kellett találnunk a módját, hogy eligazodjunk a viharos vizeken és az ismeretlen úton. A rák által kijelölt út mindenki számára összetett, ijesztő és kiszámíthatatlan, különösen a hozzád legközelebb állók számára... Ez az időszak mindenekelőtt arra emlékeztette Vilmost és engem, hogy elgondolkodjunk, és hálásak legyünk az élet egyszerű, mégis fontos dolgaiért, amelyeket oly sokan közülünk gyakran természetesnek vesznek: az egyszerű szeretetért és azért, hogy szeretnek”.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.