Katalin hercegné ruhái: ezeknek a divattervezőknek a kreációiból válogat a walesi hercegné

Trooping The Colour 2023
Getty Images - Max Mumby/Indigo
brit királyi család katalin hercegné
Híresen stílusos, mindig ízlésesen öltözik fel, szettjeinek csodájára járnak. Nem véletlenül, Katalin hercegné ruháit neves tervezők készítik. Mutatjuk a walesi hercegné öt kedvenc divattervezőjét, akiknek kreációiból a legszívesebben válogat.

Az esküvőjén Alexander McQueen ruhában kápráztatta el a világot, azóta senki nem kételkedik abban, hogy Katalin hercegné ruhái a legnagyobbak keze alól ki. Ahogy abban sem, hogy Katalin hercegné stílusa egyedi, és ha ízlésre van szüksége, akkor sem kell a szomszédba mennie érte. Ám nem kell ahhoz a királyi család tagjának lenni, hogy úgy öltözködj, mint egy hercegné. 

Katalin hercegné ruhái
Katalin hercegné ruhái közül örökre kiemelkedik az esküvőjén viselt Alexander McQueen ruháa
Forrás: Getty Images

 

Katalin hercegné ruhái, amelyeket kedvenc divattervezői és kedvenc divatmárkái készítenek neki

Nem árulunk el nagy titkot, hogy Katalin hercegné elsősorban az angol divatmárkák híve, a legtöbb szettjét angol divattervező készíti, de természetesen nemcsak angol földön készült ruhákat visel.

Alexander McQueen

Katalin hercegné ruhatárának számtalan darabja került ki Sarah Burton divattervező kezei alól, gyakorlatilag az Alexander McQueen divatház tervezője a walesi hercegné személyi divattervezője. Olyannyira, hogy hivatalos események és királyi ünnepségek során viselte a ruháit. Többek között III. Károly koronázásán is, ahova Sarolta hercegnőt is anyja kedvenc tervezője öltöztette fel. Ha létezne a ruha márkák rangsora

-
Sarah Burton
Forrás: FRANCOIS GUILLOT / AFP

Burberry

Egyetlen kékvérű szekrénye sem lenne teljes a brit divatmárka egy darabja nélkül. A cég természetesen leginkább a strapabíró és ikonikus viharkabátjairól ismert, így azután, hogy Katalin hercegné egy ezüstgombokkal és kacéran kivágott szegéllyel ellátott, bézs színű változatban jelent meg, a divatház rengeteget darabot adott el belőle.

Logo,On,Facade,And,Entry,In,Boutique,Burberry.,Luxury,Store
Egyetlen kékvérű szekrénye sem lenne teljes a brit divatmárka egy darabja nélkül
Forrás: Shutterstock

Amanda Wakeley

Sokan úgy vélték, hogy miután beházasodott a királyi családba, Katalin hercegné Catherine Walker ruhákat fog viselni. A tervező Diana hercegné egyik kedvence volt. Ez nem így lett, a jelenlegi walesi hercegné a saját útját járja, de ez nem azt jelenti, hogy nem válogat a márka csillogóbb dizájnjai közül. 

Diana And Designer Catherine Walker
Catherine Walker tervező Diana hercegné egyik kedvence volt
Forrás: Getty Images

Jeremy Laing

Katalin hercegné a kanadai tervezőket sem hanyagolja el, Katalin hercegné legszebb ruhái között ott lapul nem egy Jeremy Laing darab is, és más torontói divatmárkáktól is rendel időnként.

Jeremy Laing - Front Row & Backstage - Fall 2013 Mercedes-Benz Fashion Week
Jeremy Laing darabjai is ott lapulnak Katalin hercegné ruhái között 
Forrás: Getty Images

Az ördög a részletekben, azaz a kiegészítőkben rejlik

A legszebb szett sem ér semmit, ha nincs hozzá illő kiegészítő. Katalin hercegné erre is ad, itt is megvannak a maga kedvencei. 

Aristoc

Katalin hercegné kedvenc selyemharisnya-forrása. Ők készítik azokat az úgynevezett meztelen harisnyák, amelyeket a walesi hercegné olyan szívesen visel. 

LK Bennett 

Hogy Katalin hercegné a márka rajongója, az enyhe kifejezés. Őfelsége szürkésbarna és fekete lakkcipőit, piros masnis tűsarkúit, piros pántos szandáljait, tengerészkék udvari cipőit és nude platformcipőit is innen szerzi be.

Mulberry

A luxusmárka kultikus rajongótábort alakított ki kiválóan megmunkált bőrtáskáival. Katalin hercegné több klasszikus és kézitáskát is hordott már nyilvánosan, de megjelent már a Mulberry smaragdzöld békejelmintás ruhájában is.

A királyi ékszerek 

Ha ékszerekről van szó, Katalin ercegné egyértelműen a „kevesebb több” típushoz tartozik. Természetesen óriási zafír eljegyzési gyűrűje minden alkalommal ellopja a show-t, de általában egy pár fülbevalóval szokta azt kiegészíteni. A luxus ékszerek szempontjából is hűségesnek bizonyul.

Kedvencei Kiki McDonough és a Links of London. Az ikonikus eljegyzési fotójához a Links of London „Hope Egg” egyszerű gyémánt fülbevalóját választotta, amely egy hercegnőhöz illő klasszikus képet sugároz. Első hollywoodi eseményén is Links of London fülbevalót viselt, a „Bubble Stiletto” iolit fülbevalót választotta. A hercegné előszeretettel viseli Kiki McDonough ékszereit is, aki a féldrágaköveket a legfinomabb gyémántokkal vegyíti. Amikor élénk színhez van kedve.

Nem vagy hercegné? Sebaj! Ha megengedheted magadnak, te is válogathatsz a fenti divatmárkák darabjai közül, és horhatod Kate Middleton ruháit, vagy valami azokhoz hasonlót.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.