Perverz titok derült ki Katalin hercegné és Vilmos kedvenc partjáról

pikáns katalin hercegné Norfolk
A norfolki dűnék a család számos felvételén megjelennek, de nemcsak ezért híres az a part. Katalin hercegné kedvenc helyéről pikáns titok derült ki.

Katalin hercegné nemrég egy megható videóban jelentette be, hogy véget ért a kemoterápiás kezelése, és habár ezentúl arra fókuszál, hogy rákmentes maradjon, hamarosan visszatér a feladataihoz is. A felvételeknek hála a család különleges pillanataiba nyerhettünk betekintést, nagyon ritka, hogy ilyen személyes videót tesz közzé a királyi család bármelyik tagja. A videót több helyszínen forgatták, köztük egy norfolki parton, amely Katalin hercegné és Vilmos herceg már felvételein is feltűnik. Ennek a partszakasznak azonban pikáns múltja van, ugyanis egykor a swingerek és perverzek kedvenc menedéke volt.

Katalin hercegné ezen a parton forgatta legutóbbi viseójának egy részét is
Forrás: Northfoto/

Katalin hercegné sé Vilmos herceg kedvenc helyéről perverz titok derült ki

A hercegné videóiban és az általa készített képeken is feltűnt már egy norfolki homokdűnés partvidék, ami a jelek szerint fontos helyet foglal el a család szívében, de nemcsak Vilmos és Katalin élvezik ezeket a dűnéket... Mint kiderült, Norfolk ezen partszakaszán régen sokak baja meggyűlt a helytelenül viselkedő nudistákkal.  A tengerpart nyugati szakasza Anglia egyik legnépszerűbb nudista részével büszkélkedhet - annak ellenére, hogy az évek során többször próbálták betiltani ott a meztelenséget.

 A strand régen egy kedves hely volt, de most már csak a swingerek és perverzek menedéke, akik nem fogadnak el nemleges választ

 - írta egy helyi egy Facebook-csoportban, amikor évekkel ezelőtt elszaporodtak az illetlenül viselkedő meztelenkedők a környéken. A dűnék között estek egymásnak, és állítólag zaklatták is a békés sétálókat. Kampányt is indítottak azért, hogy kitiltsák a nudistákat a területről, de nem jártak sikerrel, azt viszont elérték, hogy szigorúbb szabályokat kell betartaniuk a meztelenkedőknek. A strand nudisták számára kijelölt része egy távolabbi szakasz, ahonnan nem kószálhatnak el, csak ha felöltöztek, a dűnék pedig tiltott területnek számítanak. 

A Holkham Beach félreesőbb  volta miatt lehet a család egyik kedvence, állítólag a néhai II. Erzsébet is szívesen sétáltatta itt a corgijait. Katalin hercegné pedig azt a képet is itt készítette, amit apák napja alkalmából tett közzé, de itt örökítették meg azt a családi pillanatot is, amellyel a hercegné Vilmost köszöntötte születésnaján, vagyis valóban meglehetősen fontos helyszín ez a család számára.

Katalin hercegné apák napi fotója
Katalin hercegné apák napi fotója is itt készült
Katalin hercegné ezzel a képpel köszöntötte Vilmos herceget
Katalin hercegné ezzel a képpel köszöntötte Vilmos herceget

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.