Óriási bejelentést tett Kylie Minogue: a rajongók nem találnak szavakat

Instagram Kylie Minogue turné
Az énekesnő két bejegyzést is közzé tett. Kylie Minogue Instagram-oldalára csak úgy záporoznak a kommentek.

Szinte megvadultak Kylie Minogue rajongói csütörtökön, amikor az énekesnő bejelentette, hamarosan megjelenik 17. stúdióalbuma, a Tension II., majd külön posztot tett fel arról is, hogy világkörüli turnéra indul. Az október 18-án megjelenő album a 2023-as Tension folytatása, amelyet a kritikusok nagyon pozitívan értékeltek. 

Kylie Minogue
Kylie Minogue rajongói odavannak a boldogságtól
Fotó: Szabolcs László 

Kylie Minogue Instagram-oldala felrobbant

A kétszeres Grammy-díjas énekesnő Instagram-fotómontázssal adta hírül, hogy jön az új album. Kylie Minogue a felvételen csillogó fehér ruhában látható a  tengerparton, a háttérben funky szól.

 

Kylie egy következő bejegyzésben jelentette be világkörüli turnéját: Ausztráliában, Ázsiában és az Egyesült Királyságban lép fel. „Nagyon izgatott vagyok, hogy bejelenthetem a TENSION TOUR 2025-öt” - írta. „Alig várom, hogy megosszam a gyönyörű és vad pillanatokat a rajongókkal szerte a világon, ünnepelve a Tension-korszakot!- tette hozzá. 

A Sziget Fesztiválon is fellépett

A Sziget Fesztivál első napján fergeteges koncertet adó 56 éves énekesnőnek a magyar divattervező, Merő Péter különleges, saját tervezésű ruhát küldött ajándékba, így  Kylie Minogue-ot egy különleges meglepetés várta a Nagyszínpad mögötti öltözőben.  „Kylie-rajongó vagyok, és az egyik anyag, ami a kollekciónk része, egy málnaszínű, flitteres textil, tökéletesen rá emlékeztetett. Egy miniruha készült belőle, az oldalán két, a derekat hangsúlyozó áttetsző betéttel. Hozzá egy bolerót is csináltunk, ami nagy vállakat kölcsönöz neki drámai hatást keltve. Persze minden ugyanabból a színből készült, amit ő mostanában nagyon szeret. Úgyhogy hangsúlyozzuk a lábakat, a vékony derekat, így szerintem telitalálat a fazon, ami egyébként erre az egész kollekcióra jellemző. Tökéletesen illik hozzá, ezért úgy voltam vele, hogy ha most nem, akkor soha nem lesz ilyen lehetőség. A ruha még a koncert előtt bekerült Kylie öltözőjébe” - nyilatkozta akkor Merő.  Bár a budapesti koncerten az énekesnő nem vette fel a ruhát, a tervező figyeli a megjelenéseit és bízik benne, hogy Kylie egyszer a málnaszínű ruhában áll színpadra. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.