Titokban férjhez ment a világhírű énekesnő: lesifotók készültek az ifú párról

hollywood esküvő Lana Del Rey
A Grammy-díjas előadó szeptember 7-én mutatkozott először kedvesével egy esküvőn, most pedig már ő maga volt a menyasszony. Lana Del Rey férjhez ment idegenvezető párjához.

Lana Del Rey szeremét, Jeremy Dufrene-t Karen Elson modell esküvőjén láthattuk először, azóta pedig felgyorsultak az események. Pár napja kiderült, hogy az énekesnő és kedvese házasságkötési engedélyért folyamodtak a hatóságokhoz, amit meg is kaptak. Sokáig nem is tétlenkedtek, pár órával a dokumentumok kézhezvétele után már az oltár előtt álltak.

Lana del rey
Lana Del Rey férjhez ment
Forrás: AFP

Jeremy Dufrene egy louisianai idegenvezető, aki a New Orleanshoz közeli mocsaras partvidékeken szervez aligátorleső hajótúrákat. Sajtóértesülések szerint az esküvőt egy kikötőben tartották, és szabadtéren tartották a bulit is. Lana Del Reyt az édesapja kísérte az oltárhoz.

Dufrene és az énekesnő kapcsolata nem újkeletű - írja a Daily Mail. Már öt éve ismerik egymást, egy csónaktúrán találkoztak, ahova Lana idén májusban újra ellátogatott. Ezután egyre többször látták együtt a párost, ám augusztusban a popsztár még cáfolta, hogy együtt vannak. 

Lana Del Rey tavaly tavasszal még másnak a menyasszonya volt

Evan Winiker amerikai zenész mindössze néhány hónap együttlét után tette fel a nagy kérdést az előadónak. Az énekesnőt az a gyűrű buktatta le, amit a 2023-as Billboard Women in Music gálán viselt. Del Rey novemberben szakított Evannal, állítása szerint azért, mert nem tetszett neki a férfi háza

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.