Madonna majdnem hasra esett a New York-i Divathét vörös szőnyegén - Videón a ciki bukás

Madonna
Getty Images - Gilbert Carrasquillo
Madonna baki
Az énekesnő késve érkezett a puccos divatbuliba, ráadásul olyan magas sarkú cipőt viselt, amiben képtelenség járni. Nem csoda, hogy Madonna majdnem hasra esett a bejárat előtt.

Madonna gondosan megtervezett belépője a New York-i Divathét vörös szőnyegére igencsak kínosra sikeredett. A 66 éves díva teveszínű szettjében próbálta előadni a megközelíthetetlent, de hát tudjuk, hogy ami elromolhat az el is romlik, így hát neki se sikerült tökéletesen ez a mutatvány.

Madonna
Madonna
Forrás: Getty Images/Kevin Mazur

Madonna: Imádjatok!

A videók alapján Madonna stylistjának munkája nagyjából pont annyit ért, amennyi látszik. A vörös szőnyegen remekül lehet egy helyben állni ebben a kabátban és a hozzá tartozó egy számmal kisebb lakk kesztyűben, a kabát  alatt lévő tűsarkú csizmával, ami a kesztyűhöz hasonlóan diszkréten köti gúzsba viselőjét. 

Madonna spotted at Ballato's after attending the Laura NYFW Fashion Show
Forrás: Profimedia

Mindegy, a nagyasszony napszemüveggel takarta a tekintetét, nehogy bárkinek feltűnjön, hogy éppen nem pózol, hanem feszeng. 

A legkínosabb pillanat akkor következett be, amikor Madonnát letessékelték a vörös szőnyegről, mert az időben érkező, szuperelegáns 

Beyoncéval ellentétben elkésett, így miatta csúszott a bemutató, szóval a meglepetéstől, vagy a feszengéstől megbotlott.

Ha nincs ott az asszisztense, hááát, akkor abból jó nagy hasas lett volna. Szerencséjére kísérője résen volt és elkapta, így megmenekült a lebőgéstől. A mutatványt egyébként az egész közönség látta. Mivel az énekesnő az utolsók között érkezett, így már mindenki a helyén ült, amikor vége lett a vörös szőnyeges fotózásnak és megtörtént a kínos baki. A botlást egyébként az okozta, hogy a ruhájának hosszú uszálya és az a bizonyos tűsarkú csizma összevesztek. A csizamasarok és az uszály összeakadt, Madonna pedig egy laza breaktánccal próbálta kivédeni a helyzetet.   

Azért a teljesség kedvéért megmutatjuk, hogy Beyoncé milyen szettet választott a bemutató estjére: 

@wwd #Beyonce brought her country couture look to Brooklyn for the #LUAR show 🌟 #NYFW ♬ original sound - WWD

Kettejükben úgy tűnik ezúttal csak a divatmárka ikonikus táskája a közös és ezt a rajongók is szóvá tették. Úgy tűnik Madonnának érdemes átnéznie a gardróbját, ha nem akar több ilyen kínos pillanatot. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.