Madonna szexi cowboyként borzolja a kedélyeket - FOTÓ

Madonna
NurPhoto via AFP -
születésnap fotózás utazás Madonna
A 66 éves szupersztár énekesnő mindenkit elvarázsolt merész neccharisnyás megjelenésével. Madonna stílusosan ragyogott a cowboy ihlette szettben, a fotó egy régi pajtában készült.

Madonna, a popzene örök királynője, nemrégiben ünnepelte 66. születésnapját egy lenyűgöző  bulival, amely egy egyhetes olaszországi utazással volt összekötve. A szupersztár énekesnő mindenkit elvarázsolt merész neccharisnyás megjelenésével egy régi pajtában készült fotózáson, ahol stílusosan ragyogott a cowboy ihlette szettben.

Madonna
Madonna mindig is híres volt érzéki és extravagáns szettjeiről
Forrás: Getty Images/Kevin Mazur

Madonna pazar bulit rendezett Olaszországban a 66. születésnapja alkalmából

Múlt hónapban Madonna bebizonyította, hogy még mindig ő a születésnapok királynője, amikor egy elképesztően fényűző bulit tartott, amely egy hétnapos olaszországi úttal volt összekötve 66. születésnapja megünneplésére. A bulira még az új barátja, Akeem Morris is vele tartott, ami azt jelzi, hogy a dolgok komolyra fordultak közöttük. 

Egy közeli forrás elárulta: „Madonna teljes mértékben kiéli az életet, és egy vagyont költött erre a születésnapi partijára, hogy a legközelebbi barátaival és családtagjaival ünnepelhessen. Nagyon megijedt, amikor tavaly nyáron megbetegedett a Celebration Tour előtt, és most minden percet szeretne kihasználni. Bár nagy részben önmaga miatt van, ez a buli és az utazás arról is szól, hogy megköszönje minden szeretett személyének a támogatást, és összegyűjtse őket. Nagy buli lesz.”

A szupersztár az Instagramon is megosztotta a nagy nap emlékét, a képhez pedig az alábbiakat  írta: „Búcsú a hosszú napoktól és a forró nyári éjszakáktól. Viszlát, nyár. Soha nem felejtelek el.” Az énekesnő nemcsak a születésnapját ünnepelte, hanem szenvedélyét is megosztotta követőivel, amikor bemutatta ír sportlovát, Rollert, aki szintén számos fotóján szerepelt:

Madonna új szerelme mindössze 28 éves

A pletykák szerint a pár először a Paper Magazine 2022-es fotózásán találkozott, amely egy „vad éjszaka New Yorkban” témát dolgozott fel. A jamaicai születésű sportoló, Akeem részt vett a fotózáson, de akkor még nem tűnt úgy, hogy bármi is lehet közöttük. Az első jele annak, hogy kapcsolatuk komolyabbá vált, az idei július 4-i hétvége során mutatkozott meg, amikor Madonna nyíltan beszélt az elmúlt időszakáról. Egy érzelmes posztban megosztott néhány kedves fotót róla és Akeemről.

 

Ezek is érdekelhetnek: 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.