Meztelen sztárok: 5 színész, aki mindent megmutatott a filmvásznon

Tom Hardy, pucér, meztelenkedés
FilmMagic/Fred Duval -
pucérkodás Ben Affleck meztelen sztárok Bradley Cooper
A mozivászon bár sokszor a képzeletünkre bíz néhány dolgot, ám ezek a sztárok ennél bátrabbak voltak. Íme 5 színész, akik nem szégyenlősködtek és bevállalták a meztelen jeleneteket.

Míg a női színészek már évek óta vállalják a teljes meztelenkedést a filmekben, a férfi színészek esetében ez ritkaságnak számít. Azonban akad néhány sztár, aki a művészet és néha a humor nevében is bevállalta ezt a merész lépést, meztelen testük látványa pedig igen forró pillanatokat okozott rajongóiknak.

pucér, meztelen, meztelenkedés, Bradley Cooper
Bradley Cooper teljesen meztelen a Rémálmok sikátora című filmben. 
Forrás: Getty Images/John Phillips

Meztelen sztárok, akik bevállalták a pucérkodást

1. Bradley Cooper

Az A-listás sztár a művészet kedvéért vállalta a meztelenkedést. A Hollywood Reporternek adott interjújában nagy dolognak nevezte a jelenetét a 2021-es Rémálmok sikátora című filmben, ahol teljesen meztelenül látható elölről és oldalról is, miközben egy kádjelenetben szexuális aktust folytat Toni Collette karakterével. „Még most is emlékszem arra a napra, amikor hat órán keresztül meztelenül álltam a stáb előtt, ráadásul ez volt Toni Collette első napja. Olyan volt, mint: 'Hűha.' Elég kemény volt.” A nyolcszoros Oscar-jelölt színész elmondta, hogy egyáltalán nem habozott mindent felfedni a jelenet kedvéért, „mert ebben nem volt semmi öncélú. A történethez tartozott.”

Ewan McGregor, pucér, meztelenkedés,
Ewan McGregor nem csak a Tainspotting filmben látható meztelenül.
Forrás: Getty Images/Variety

2. Ewan McGregor

Ewan McGregor olyan gyakran szerepelt teljes frontális meztelen jelenetekben, hogy a kollégái közül senki sem tudja überelni. A Trainspotting és a Bálványrock -Velvet Goldmine című filmekben látható jelenetek kapcsán a színész 2011-ben a brit Expressnek azt mondta: „Ez mind az életről szól.” majd hozzáfűzte: „A végén úgyis meztelenek vagyunk, és néha már a nap közepén is meztelenek vagyunk — ha szerencsénk van.” De e két fentebb említett filmen felül a színész meztelenkedett még  például a Young Adam és a Ghost Writer című alkotásokban is.

Ben Affleck, pucér, meztelenkedés
Ben Affleck meztelen zuhanyjelenete minden részletet felfedett.
Forrás: FilmMagic/Axelle/Bauer-Griffin

3. Ben Affleck

David Fincher 2014-es Holtodilan című filmje nemcsak a pénztáraknál aratott nagy sikert, hanem a kritikusok körében is elismerésnek örvendett, amihez nagy valószínűséggel hozzájárult Ben Affleck meztelen zuhanyjelenete is. A színész értékes tanácsot kapott a rendezőtől a híressé vált meztelen zuhanyjelenetével kapcsolatban. „David már az elején azt mondta nekem: ‘Ez egy minden részletében megmutatott film. Nincs helye hiúságnak. Látnunk kell a karakter meztelen belső oldalát. Olyan kell legyen, mint Európában; ott nem foglalkoznak ezzel, és egyszerűen csak valódi embereket játszanak.’ Szóval van némi nagyon rövid meztelenség” – mondta az MTV News-nak a film promóciója során.

Jesse Williams, pucér, meztelenkedés
Eric McCandless 
Jesse Williams a Take Me Out című színdarabban teljesen meztelenül lépett színpadra.
Forrás: Getty Images/ Eric McCandless

4. Jesse Williams

Bár nem filmben szerepelt, a Grace klinika egykori sztárja, Jesse Williams 2022-es Broadway debütálásakor, a Take Me Out című színdarabban teljesen meztelenül lépett színpadra. Bár a telefonokat tilos volt bevinni a színházba, egy rajongó mégis sikeresen becsempészett egyet, és megörökítette Jesse-t teljesen meztelenül a színpadon, majd megosztotta a közösségi médián. A kép pedig megőrjítette a színész rajongóit a Twitteren.

Tom Hardy, pucér, meztelenkedés
Tom Hardy a Bronson című film A film egyik jelenetében Hardy teljesen meztelenül jelenik meg. 
Forrás: Getty Images/Anthony Harvey

5. Tom Hardy

Tom Hardy 2009-es Bronson című filmje nemcsak a színész fizikai átalakulásáról, hanem a meztelenség vállalásáról is ismert. Hardy a filmben Charles Bronson brit bűnözőt alakítja, akinek életét és börtönéveit mutatja be a film. A szerephez Hardy nemcsak jelentős izomfejlesztésen ment keresztül, hanem teljes meztelenséget is vállalt, hogy hitelesen visszaadja a karakter keménységét és belső küzdelmeit. A film egyik emlékezetes jelenetében Hardy teljesen meztelenül jelenik meg. Ez a meztelenség nem csupán a karakter fizikai állapotát, hanem a film sötét és nyers hangulatát is erősíti. 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.