Miley Cyrus és Maxx Morando nyilvánosan bulizott: a pár ritkán látható együtt

The 66th Annual Grammy Awards miley cyrus
CBS via Getty Images/The 66th Annual Grammy Awards - CBS Photo Archive
Flowers Bruno Mars maxx morando miley cyrus
Úgy tűnik, nem nagyon rázta meg a sztárt, hogy beperelték a Flowers című száma miatt. Miley Cyrus vidáman szórakozik barátjával, Maxx Morandóval, akivel állítólag már össze is költözött.

Miley Cyrus ritkán randizik nyilvános helyen, de ezúttal kivétet tett, hogy barátjával, Maxx Morandóval a Future Islands koncertjén vegyen részt Los Angelesben, a Shrine Auditoriumban.

66th GRAMMY Awards - Arrivals Miley Cyrus
Miley Cyrus
Forrás: Getty Images

Miley Cyrus és Maxx Morando állítólag már össze is költözött

Az énekesnő a koncerten laza, félig feltűzött, félig leengedett frizurával jelent meg, egy fekete pulóvert és hozzá illő fekete kiegészítőket vett fel az eseményre. Morando a frizurakészítéssel nyilvánvalóan kevés időt töltött, annál többet az öltözékével: egy sötétkék pamut-vászon Ralph Lauren-pulóvert viselt,  aminek az ára jelenleg közel 400 dollár, azaz 140 ezer forint körül van. 

Cyrus állítólag 2021 óta randizik a Liily dobosával, miután egy vakrandin találkoztak. Februárban egy a párhoz közel álló forrás elárulta, hogy az énekesnő és párja összeköltöztek, és nagyon boldogok.

A nyilvános megjelenés nem sokkal azután történt, hogy az énekesnőt beperelte a Tempo Music Investments a 2023-as Grammy-díjas „Flowers” című kislemeze miatt, állítólagos szerzői jogok megsértése miatt. A platform a jogi dokumentumokban azt állította, hogy a „Flowers” refrénjét, harmóniáját, dallamát, akkordmenetét és szövegét „szándékosan” vették át Bruno Mars 2012-es „When I Was Your Man” című slágeréből, amelynek dal szerzői jogai egy részének az említett cég a tulajdonosa. Érdekesség, hogy Bruno Mars nem szerepel a Tempo Music Investments mellett felperesként a beadványban.

Miley Cyrus 2024-ben nyerte el első Grammy-díját a dalért, az év lemeze és a legjobb pop szólóelőadás aranyszobrocskáját vihette haza Taylor Swift és Billie Eilish előtt.

A díjról az énekesnő a beszédében azt mondta, hogy csodálatos, de nagyon reméli, hogy nem változtat semmin, mert az élete tegnap is gyönyörű volt. És bár tudja, hogy nem mindenki vehet át életében Grammy-díjat, de attól még mindenki más is ugyanúgy számít, ezért azt kéri, senki ne értékelje túl a díjat, mert nincs akkor jelentősége, valójában nem igazán számít. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.