iskolai bántalmazás gúny Nicole Kidman
A színésznő nemrég egy interjúban árulta el, hogy gyerekként rendszeresen csúfolták a suliban. Hol a magassága, hogy a bőre, hol göndör haja miatt cikizték, ami miatt önértékelési zavarai lettek. Akkor még senki sem sejtette, hogy Nicole Kidman felnőve igazi divatikonná válik.

A tökéletes pár sztárját annak idején göndör hajjal, hófehér, szeplős bőrrel ismerhettük meg az Ausztrál expressz című sorozatban. Nicole Kidman, a kócos fruska aztán néhány év alatt az egyik legszebb és legsikeresebb színésznő lett, aki csak évtizedek múltán árulta el gyermekkorának egyik legnagyobb sérelmét. 

nicole kidman
Nicole Kidman felidézte a gyerekkorát

 

Nicole Kidman: szerettem volna eltűnni a tömegben 

A négygyermekes anyuka egy interjúban idézte fel iskolás éveit. Azt mondta, sokat cikizték, mert nem olyan volt, mint a többi kislány. 

Vörös volt a hajam, világos a bőröm, és magasságommal mindenhonnan kilógtam. Egyfolytában cikiztek miatta és mondjuk ki, nem kedvesen vagy viccesen.

Nicole Kidman azt is elárulta, miközben az iskolai cikizések megkeserítették a napjait, a kor dívái voltak a példaképei.

Audrey Hepburn, Katherine Hepburn és Grace Kelly-úgy nőttem fel, hogy őket figyeltem, a ruháikat, a szépségüket, a megjelenésüket, én is olyan szerettem volna lenni, mint ők. 

 

Nicole Kidman a cikizések miatt sokáig nem mert hangsúlyt fektetni az öltözködésére sem. Odáig jutott, hogy kétségbeesetten szerette volna megváltoztatni magát olyanná, hogy el tudjon bújni a tömegben. 

Azok a varázslatos 90-es évek

Kidman soha nem hitte volna, hogy egyszer azok a divattervezők, akik példaképeit öltöztetik, éppen neki fognak ruhákat készíteni. A 90-es évek elején John Galliano kereste meg a Diortól, akkor hitte el, hogy ő mégsem egy csúnya piszkafa lány, akit csak úgy ki lehet csúfolni. 

Hihetetlen volt. Sovány voltam és lapos, erre azt mondták, remek, fel tudjuk  öltöztetni! Olyan volt, mint amikor egy kislány belép a fantázia vilgába és teljesülnek az álmai.

Nicole Kidman 57 éves, de azóta is imádja a divatot. Legutóbb 15 éves lányával, Sunday Rose-zal együtt jelentek meg a Balenciaga divatbemutatóján. Sunday Rose pont ugyanolyan viszsafogott és elegáns, mint édesanyja, az alkalomra egy bársonyból készült ruhát választott, hozzá pedig áttetsző harisnyát és körömcipőt viselt. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.