Megtörték a csendet P. Diddy gyerekei: közleményt adtak ki

P. Diddy
Getty Images -
nyilatkozat P. Diddy gyerekek
A rapper gyerekei a minap megtörték a csendet, miután apjuk szexuális bűncselekmények miatt letartóztatásra került a hónap elején, viszont nem arról beszéltek, amire mindenki számított. P. Diddy volt partnerével, édesanyjukkal kapcsolatban adtak ki egy közleményt.

„Olyan sok fájdalmas és hamis pletyka keringett a szüleink, Kim Porter és P. Diddy kapcsolatáról, valamint édesanyánk tragikus haláláról, hogy szükségét érezzük, hogy megszólaljunk” — írták Quincy Brown és Christian, Jessie és D’Lila Combs egy közös nyilatkozatban, amelyet kedden este tettek közzé az Instagram-oldalukon.

P. Diddy
Megtörték a csendet P. Diddy gyerekei: közleményt adtak ki
Forrás: Dave Benett/Getty Images 

Megtörték a csendet P. Diddy gyerekei: közleményt adtak ki

Kim Porter egykori modell, 1994-től 2007-ig élt együtt P. Diddy-vel. Három gyermekük született, Christian, aki most 26 éves, és ikerlányaik, Jessie és D’Lila, akik most 17 évesek. Porter első gyermeke, Quincy, aki 33 éves, az egykori férjétől, Al B. Sure-tól született. Combs hároméves korában örökbefogadta Quincyt. A testvérek nyilatkozata a 2018-ban, 47 éves korában elhunyt Porter által írt memoár közzététele után érkezett.

A testvérek éles kritikát fogalmaztak meg a memoárban olvasottakkal kapcsolatban, amely egy 59 oldalas könyv, szeptember 6-án egy álnév alatt került kiadásra, egy önmagát oknyomozó újságíróként bemutató személy által.

Az, hogy édesanyánk könyvet írt, egyszerűen nem igaz. Nem írt. Aki kéziratra hivatkozik, az félrevezeti magát

 — olvasható a nyilatkozatukban. A kérdéses memoár címe: „Kim elveszett szavai: Egy út a jogért, a másik oldalról…” 

Miközben rendkívül nehéz megbékélni azzal, hogy édesanyánkat túl korán elvették tőlünk, a halálának oka régóta köztudott. Nem történt bűncselekmény

 — írták. 

„Mélyen elszomorít minket, hogy a világ látványossággá tette azt, ami életünk legtragikusabb eseménye volt” — írták a testvérek. „Csakis arra a gyönyörű, erős, kedves és szerető nőt kellene emlékeznünk, aki ő volt. Az ő emléke nem szennyeződhet be összeesküvés-elméletek által.”

A gyerekek nem kommentálták az apjuk ellen nemrégiben felhozott vádakat. P. Diddy-t múlt héten tartóztatták le bűnszövetkezet, szexkereskedelem és prostitúció vádjával. A rapper nem vallotta magát bűnösnek, de a 1990-es és 2000-es évek elején elkövetett állítólagos szexuális bántalmazásokkal kapcsolatos vádak miatt elutasították a szabadlábra helyezését.

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.