Szenzációs fotókon Rihanna: új fehérnemű-kollekciója szexi és merész

The Daily Front Row's 11th Annual Fashion Media Awards
Getty Images for The Daily Front/The Daily Front Row's 11th Annual Fashion Media Awards - Mike Coppola
fehérnemű-kollekció fotók Rihanna
A szexi énekesnő ismét felkeltette a figyelmet, amikor egy merész fehérneműfotózáson mutatta be márkájának legújabb kreációit. Rihanna sárga csipkés melltartóban és bugyiban kápráztatja el a rajongókat.

Az énekesnő és üzletasszony, aki két gyermek édesanyja, lenyűgöző képeket osztott meg közösségi oldalán, ahol a „Lavish Lace” kollekció darabjait viselte. Rihanna megdöbbentő átalakuláson ment keresztül, mivel a jól ismert sötét haját most egy szőke frizurára cserélte.

Rihanna
Rihanna sárga csipkés melltartóban és bugyiban kápráztatja el a rajongókat.
Forrás: GC Images

Rihanna szexi fehérneműben csábítja el a rajongóit

Nem bízott sokat a képzeletre legújabb fotóival az énekesnő, aki sárga színű, csipkés fehérneműben pompázik az Instagram-oldalán. Természetesen a rajongók azonnal reagáltak a nem mindennapi fotókra.: „Irgalom, irgalom, a szívem” - írta az egyik lelkes követője. Egy másik rajongó azt írta: „Isten tényleg komolyan gondolta veled” - míg egy harmadik csak annyit kiáltott: „MAMAAAAAAAAAAAAAAAAA!”

Rihanna utoljára 2015-ben jelentetett meg stúdióalbumot Anti címmel, és bár a zeneipartól egy időre visszavonult, hogy családjával és birodalma építésével foglalkozzon, a Fekete Párduc című filmhez készített Lift Me Up című dalával röviden visszatért a zenei világba. A szépségipari, hajápolási és fehérneműmárkáinak, valamint sikeres illatainak köszönhetően Rihanna márkája rendkívül jövedelmező. 2024 márciusában becslések szerint vagyonát több mint 1 milliárd fontban határozták meg.

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.