Gyászol Robbie Williams és Ayda Field: imádott kutyáik ugyanazon a napon hunytak el

Robbie Williams, Ayda Field
Getty Images/Dave Benett -
gyász Robbie Williams Ayda Field
Az énekes és felesége, Ayda Field szívszorító veszteséggel néznek szembe, mivel két kutyájuk egyazon éjszaka hunyt el. Robbie Williams és felesége tragédiaként tekint a történtekre, amely hatalmas űrt hagyott az életükben. A kutyusok 18 évig voltak velük.

Robbie Williams és felesége, Ayda Field hatalmas szívfájdalommal néznek szembe, mivel két szeretett kutyájuk, Poupette és Walle egyazon éjszaka alatt elhunytak, miután 18 évig osztották meg velük az életüket. Az énekes és felesége mélyen megrendültek a tragédia miatt, amely hatalmas űrt hagyott az életükben.

Robbie Williams
Robbie Williams és felesée elmondta, hogy szeretett kutyusaik együtt voltak, amikor elhunytak
Forrás: GC Images/Neil Mockford

Robbie Williams és Ayda sok szeretetet és figyelmet adtak a kutyáiknak

A két szeretett házikedvenc nemcsak a család tagjai voltak, hanem fontos szerepet játszottak a pár 2010-es esküvőjén is, ami különösen fájdalmassá teszi a búcsút. Az 50 éves Robbie felesége Instagram oldalán osztotta meg a szomorú hírt követőivel. A kutyusokról korábban készült képekhez egy szívhez szóló üzenetet is írt: „Ma a kutyáink, Poupette és Walle elhagyták ezt a bolygót, hogy egy végtelen galaxisban kezdjenek új kalandba, messze, messze innen. Együtt haltak meg az ágyban, miközben a ‘Dancing Queen’-t hallgatták, körülvéve hatalmas szeretettel.”

Ayda elmondta, hogy Robbie azonnal a saját kutyájának tekintette és azonnal beleszeretett Poupette-be, aki közel két évtizedig volt a nő hű társa, vagy ahogy ő fogalmazott, lelkitársa. „Bárhová mentem, ő mindig ott volt mögöttem.” - mondta. „Robnak abban az időben három nagy kutyája volt, és feltételeztem, hogy meg fog rémülni a gondolattól, hogy egy apró, fehér, bolyhos kutyát kell sétáltatnia az utcán, miközben ‘Poupette’-t kiabálja  északi angol akcentussal. De Rob azonnal beleszeretett, és hirtelen a nagy tetovált popszakácsból… egy kis bolyhos kutyás fickó lett.” A pár később egy újabb kutyát, Walle-t is befogadott a családba, így mindkét házikedvenc fontos szerepet játszott az életükben, sőt, még az esküvőjükön is részt vettek. 

„Az évek során Poupette és Walle ott voltak mind a négy gyermekünk születésénél, számos turnén, országban, és minden örömteli és nehéz pillanatban, amit az élet az utolsó 14 évben tartogatott számunkra az ‘Igen’-t mondásunk óta.”

Amikor a pár megújította házassági fogadalmát, a két kutyus természetesen ezen a jeles eseményen is ott volt velük. „Nemrégiben Robbal megújítottuk házassági fogadalmunkat. Sok dologgal nézünk szembe most (erről majd máskor), és szerettük volna ünnepelni, ami jó az életünkben: a családot és a szeretetet. Pont úgy, mint 14 évvel ezelőtt… Poupette volt a koszorúslányom, Walle pedig Rob tanúja.” Ayda hozzátette, hogy ez lesz az első alkalom, amikor nem lesz ott a szeme fénye kicsi bolyhos legjobb barátja az ajtóban. A sztár bevallotta, hogy az elkövetkező néhány napot gyászra és sírásra fogja fordítani, és teljes szívéből szerette kutyáikat. Rajongói mélyen megrendültek a veszteség miatt, sokan kifejezték részvétüket és hálájukat a szeretett házikedvencekért.

Ezek is érdekelhetnek: 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.