Romeo Beckham tud élni: fényűző partin, lenyűgöző modellek társaságában kapták lencsevégre Párizsban

Celebrity Sightings In Paris - September 23rd, 2024
GC Images/Celebrity Sightings In Paris - September 23rd, 2024 - Marc Piasecki
Párizsi Divathét modellek Romeo Beckham
Victoria és David Beckham 22 éves fia exkluzív partin vett részt, ahol szemrevaló topmodellek társaságában mulatozott. Romeo Beckham édesanyjával érkezett a divathétre Párizsba.

Mindössze néhány nappal azután, hogy Londonban egy partiból távozott Amelia Gray Hamlinnel, aki Lisa Rinna amerikai tévésztár és Harry Hamlin színész lánya, Romeo Beckham már Párizsban, a divathéten mulatja az időt. A párizsi divathétre egyébként édesanyjával, Victoria Beckhammel érkezett Párizsba, de az esti partikon már kísérője nélkül mutatkozott.

Romeo Beckham, Victoria Beckham
Édesanyjával érkezett Romeo Beckham a párizsi divathétre
Forrás: GC Images

Romeo Beckham tud élni

A Párizsban töltött idő alatt, míg napközben édesanyjával kapták lencsevégre, este már egy francia hotelben megrendezett sztárparádén mulatott. A vendégek között volt Palvin Barbi és Stella Maxwell is, akik stílusos öltözetben, karöltve érkeztek a bulira. A buliról készült fotók megtekintéséhez kattints ide.

Úgy tűnik, Romeo készen áll egy új kapcsolatra, de addig is, amíg nem fordulnak komolyra a dolgok, élvezi a fiatal korával járó szabadságot. Az biztos, hogy mind Amelia Gray Hamlin, mind Sophie Julia társasága kellemes élményeket hozott számára az elmúlt időszakban.

Információk szerint a középpályás júniusban új szerződést kapott a Brentford FC-től, hogy maradjon a csapatukban. Azonban Romeo ezt az ajánlatot visszautasította, remélve, hogy édesanyja nyomdokaiba léphet, mivel szerződést kötött egy neves párizsi divatügynökséggel, a Safe Managementtel.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.