Alexandra Breckenridge Virgin River sorozat
Jó hír a rajongóknak. Napokon belül kiderül, mikor kerül fel a Netflixre a Virgin River 6. évada.

Virgin River 6. évada már készen van, legalábbis a szereplők végeztek a forgatással. Erről néhány hete az Instagram-oldalán tájékoztatta a rajongókat Martin Wood rendező, ám arról nem szólt a fáma, mikor kerül a Netflixre a sorozat. Nos, most Alexandra Breckenridge bejelentette,  a héten kiderül a pontos dátum, ami várhatóan még 2024-ben lesz. 

Még 2024-ben jöhet a Virgin River 6. évada
Még 2024-ben jöhet a Virgin River 6. évada 
Forrás: Northfoto

Érkezik a bejelentés: ekkortól látható a Virgin River 6. évada 

Ha igaz, a pontos dátumra már csak napokat kell várni, de azt a Netflix vezérigazgatója, Ted Sarandos megerősítette, hogy még az év vége előtt megérkezik. Korábban úgy tervezték, hogy 2025 előtt nem kerül fel a Virgin River 6. évada a stramingoldalra, így ez mindenképpen jó hír. Alexandra az Instagramon tett közzé egy bejegyzést arról, hogy hamarosan látható Mel Monroe és Jack Sheridan (akit Martin Henderson alakít) életének folytatása, hozzátette, azt, hogy mikor, nem mondhatja el. "Sok információ fog megjelenni a Virgin River hatodik évadával kapcsolatban a közeljövőben. Nem lövöm le a poént, csak mondom, hogy nemsokára minden kiderül" - tette közzé, sejtetve, hogy az ünnepi szezonban nézhetjük tovább a sikersorozatot. "Én pontosan tudom a dátumot, de természetesen nem árulhatom el" - fogalmazott. 

 

Intenzív volt a forgatás

Alexandra korábban arról is beszélt, milyen volt a 6. évad forgatása. „Intenzív volt. Nem feltétlenül a tartalom miatt, inkább maga a forgatás volt megerőltető. Sok helyszínen voltunk” – nyilatkozta. Az új epizódokról annyit lehet tudni, hogy néhány hónappal az 5. évad ünnepi epizódjainak eseményei után játszódnak, amelyek során Mel rájön ki a biológiai apja: egy Everett Reid nevű férfi, aki mindvégig Virgin Riverben élt. A showrunner, Patrick Sean Smith szerint a közelgő évadban többet is megtudhatunk erről a történetszálról. „A szezon nagy új rejtélyes karaktere Mel biológiai apja, Everett Reid, aki egy régi titkot cipel magával” – mondta. 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.