Kínos pillanatok elé néz Angelina Jolie: a hollywoodi nagyágyúk Brad Pitt mellé álltak

81th Venice Film Festival Brad Pitt
APA-PictureDesk via AFP/Starpix / picturedesk.com - APA-PictureDesk via AFP
hollywood Brad Pitt Angelina Jolie díjátadó
Kínos díjátadó-szezon elé néz Angelina Jolie. Exférje, Brad Pitt nem názi jó szemmel, hogy ennyire jól érzi magát Hollywoodban, és az új filmjét sem tartja Oscar-díjra érdemesnek, ezért mindent megtesz, hogy ne érezze jól magát a színésznő.

Angelina Jolie mostanában jól érzi magát Hollywoodban. Ez nagyon bosszantja Brad Pittet, aki lekicsinyli volt neje esélyeit az Oscar-díjra, amelyet a Maria című filmben nyújtott munkájáért kaphat. A színész állítólag mindent megtesz azért, hogy minél jobban megnehezítse exe életét, különösen, mert a színésznőt 8 perces álló ováció fogadta Velencében, és a kritikusok is lélekbemarkolónak és szívszorítónak nevezték Jolie alakítását — legalábbis ezt állítja egy meg nem nevezett forrás

Brad Pitt exe Angelina Jolie
Angelina Jolie Velencében - Brad Pittnek nem tetszik, hogy exe jól érzi magát Hollywoodban
Forrás: Getty Images/"Maria" Red Carpet - The 81st Venice International Film Festival

„Brad eléggé hozzászokott ahhoz, hogy minden évben a díjátadó szezon sztárja, hála a produkciós cégének, a Plan B-nek, amely mindig nyer valamit. De amihez nincs hozzászokva, az az, hogy Angelina is ott van”

Ezt állítja egy forrás, aki szerint Brad Pit mindent megtesz, hogy megnehezítse volt felesége életét. 

Brad Pitt nem akar osztozni Hollywood figyelmén

Mivel Angelina visszatérésre készül, Brad Pitt ideges. A forrás szerint a válás óta elég távolságtartó színész megszokta, hogy az utóbbi években a filmjeivel folyamatosan a figyelem középpontjában áll, és idén is díjesélyes, ezért erősen érezteti a jelenlétét a díjkiosztókon. Az a lehetőség, hogy összefuthat Angelina Jolie-val, bosszantja, de ami igazán zavarja, az, hogy szerint „úgy masírozik a városban, mintha ő lenne a méhkirálynő”.

A válási dráma kettejük között évek óta dübörög, miközben mindketten azt állítják, hogy szeretnének elmenekülni a L.A.-i házaséletükhöz kapcsolódó rossz emlékek elől. Angelina Jolie azzal vádolja volt férjét, hogy miatta nem tudja elhagyni Los Angelest, ő tartja ott az évek óta húzódó válással.

„Azért vagyok itt, mert a válás miatt itt kell lennem. Amint Knox és Vivienne 18 éves lesz, el tudok majd menni. Sok időt töltök majd Kambodzsában, és a rokonaim meglátogatásával, bárhol is legyenek a világon” — mondta a színésznő augusztus végén az egyik magazinnak.

Brad Pitt legjobb barátja, George Clooney, aki régóta az olaszországi Comói-tónál él, arra buzdította a színészt, hogy ő is költözzön a tengerentúlra, és telepedjen le Európában.

„George arról áradozott neki, hogy mennyivel jobb Európában élni, és meggyőzte, hogy a produkciós cégét is vezetheti a tengerentúlról” — árulta el korábban egy másik bennfentes, hozzátéve, hogy Brad Pitt szerint Angelina arrogáns, bosszúálló és gonoszkodó.

„Angelina ugyanolyan elutasító Braddel szemben, még interjúkban is szidja őt, és úgy állítja be, mintha valami börtönőr lenne, aki akarata ellenére Los Angelesben tartja őt. Brad vitathatatlanul népszerűbb a hollywoodi nagyok többségénél, ő az aranyifjú, így az emberek biztosan az ő pártját fogják fogni ebben az ügyben, ami Angelina számára elég kínos díjátadó szezont fog eredményezni” — állítja a forrás.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.